Troškinti rauginti kopūstai su kiauliena ir pomidorų padažu
Kategorija: Patiekalai iš kiaulienos / Daržovių patiekalų receptai

Ingredientai
- rauginti kopūstai: 800 gramų
- kiauliena: 500 gramų
- pomidorų padažas: 200 gramų
- mėgstami prieskoniai
- virtos bulvės (patiekimui)
Recepto paruošimas
1. Pastebėjimas: Mano turėti kopūstai buvo kiek rūgštūs, tai aš pirmiausia juos perpyliau vandeniu.
2. Tuomet sudedame į puodą bei troškiname. Per tą laiką mėsą supjaustome kubeliais, apiberiame mėgstamais prieskoniais bei paskrudiname maždaug 10 minučių.
3. Po to kiaulieną sudedame į kopūstus bei troškiname maždaug 50 minučių.
4. Paskui įberiame dar prieskonių, supilame pomidorų padažą bei patroškiname dar apie 10 minučių.
5. Patiekiame su karštomis virtomis bulvėmis. Lepinamės!
Panašūs receptai

Troškinti kopūstai su mėsa

Troškinta aviena su kopūstais

Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis

Troškinti kopūstai su dešrelėmis

Troškinti rauginti kopūstai su rūkytais šonkauliukais

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA

Lietuviški troškinti rauginti kopūstai su morkomis ir grybais

Troškinys su kiauliena ir bulvėmis

Rauginti kopūstai su troskintais rūkytais šonkauliukais

Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais

ČENAKAI SU KIAULIENA

Kepti briuseliniai kopūstai su svogūnais ir šonine