Troškinti kopūstai su dešrelėmis
Kategorija: Daržovių patiekalai / Mėsos patiekalai
Tokie tušinti (troškinti) rauginti kopūstai su mėgstamomis parūkytomis dešrelėmis man yra patys skaniausi. Tikrai labai rekomenduoju Jums pamėginti tokį jų pagaminimo variantą. Dar niekada manęs nenuvylė. :)
1. Šviežiai raugintus kopūstus dedame į gilią keptuvę (jei per rūgštūs nuplauname kelis kartus po tekančiu vandeni), užpilame vandens ir troškiname.
2. Patroškinus, įdedame tarkuotą morką, beriame kmynus, kvapniuosius pipirus, lauro lapelį ir troškiname įpildami vandens ir pamaišydami.
3. Kai kopūstai suminkštėja, sudedame, mūsų namuose gamintas pjaustytas, parūkytas dešreles, smulkintus svogūnus, česnaką, mairūną, papriką, likusius prieskonius, pipirus, druską ir mūsų aštraus pomidoro padažo 3-4 šaukštus. Viską troškiname 1 valandą kol troškinami kopūstai gražiai paruduoja.
4. Pilame aliejaus ir dar 20 minučių kepiname intensyviai maišydami. Truputėlį gali kopūstas ir padegti, bus kitoks skonis ir aromatas.
5. Į stalą teikiame su virtomis bulvėmis, papuoštomis krapais ir petražolėmis. Skanaus.
Ingredientai
- raugintų kopūstų
- parūkytų dešrelių
- morkos
- svogūno
- česnako
- mairūno
- paprikos
- pomidorų padažo
- prieskoninių žolelių
- kmynų
- lauro lapelių
- kvapniųjų pipirų
- druskos
Recepto paruošimas
1. Šviežiai raugintus kopūstus dedame į gilią keptuvę (jei per rūgštūs nuplauname kelis kartus po tekančiu vandeni), užpilame vandens ir troškiname.
2. Patroškinus, įdedame tarkuotą morką, beriame kmynus, kvapniuosius pipirus, lauro lapelį ir troškiname įpildami vandens ir pamaišydami.
3. Kai kopūstai suminkštėja, sudedame, mūsų namuose gamintas pjaustytas, parūkytas dešreles, smulkintus svogūnus, česnaką, mairūną, papriką, likusius prieskonius, pipirus, druską ir mūsų aštraus pomidoro padažo 3-4 šaukštus. Viską troškiname 1 valandą kol troškinami kopūstai gražiai paruduoja.
4. Pilame aliejaus ir dar 20 minučių kepiname intensyviai maišydami. Truputėlį gali kopūstas ir padegti, bus kitoks skonis ir aromatas.
5. Į stalą teikiame su virtomis bulvėmis, papuoštomis krapais ir petražolėmis. Skanaus.
Raktažodžiai:
kpustai, desreles, troskinti kopustai, kopustai su desrelemis, troskinti kopustai su desrelemis, morkos, pipirai, rauginti kopūstai
Troškinti kopūstai su mėsa
TROŠKINTI RAUGINTI KOPŪSTAI SU DŽIOVINTAIS GRYBAIS
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
Troškinti rauginti kopūstai su rūkytais šonkauliukais
Greitai marinuoti kopustai
Raugintų kopūstų sriuba
Troškinta aviena su kopūstais
Beatos raugintų kopūstų sriuba
Uzbekiškas plovas su vištiena
Įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais
Daržovių troškinys su šonine ir dešrelėmis
Kopūstų troškinys su mėsa
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Rūkyto kumpio suktinukai
RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS
AVIENOS PLOVAS
Vištiena įdarytos bulvių puselės
Cesnakinis picerijos padazas
Skumbrė su daržovėmis
Makaronai su kiauliena ir daržovėmis
Čili sriuba su faršu
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais