Naminiai koldūnai
Kategorija: Jautiena, veršiena / Kalakutiena / Kiauliena / Vištiena ir paukštiena
Ingredientai
Miltai 2 stiklinės
Virintas vanduo apie 0,5 stiklinės
Aliejus 2 v.š.
Druska (pagal skonį)
Kiaulienos faršas 400 g
Svogūnas, česnakas, pipirai (pagal skonį)
Gaminimo eiga
Į dubenį supilkite 2 stiklines miltų, aliejų ir karštą vandenį, įberkite truputi druskos ir gerai išminkykite. Paruoštą tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite skrituliukus (tinka stiklinė).
Smukiai supjaustytą svogūną ir česnaką pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Į mėsą sudėkite apkepintą svogūną su česnaku, įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dėkite nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspauskite kraštus. Lengvais žnybiamaisiais – sukamaisiais judesiais užvyniokite kraštelį.
Paruoštus koldūnu kepkite keptuvėje su aliejumi.
Skanaus!
Miltai 2 stiklinės
Virintas vanduo apie 0,5 stiklinės
Aliejus 2 v.š.
Druska (pagal skonį)
Kiaulienos faršas 400 g
Svogūnas, česnakas, pipirai (pagal skonį)
Gaminimo eiga
Į dubenį supilkite 2 stiklines miltų, aliejų ir karštą vandenį, įberkite truputi druskos ir gerai išminkykite. Paruoštą tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite skrituliukus (tinka stiklinė).
Smukiai supjaustytą svogūną ir česnaką pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Į mėsą sudėkite apkepintą svogūną su česnaku, įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dėkite nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspauskite kraštus. Lengvais žnybiamaisiais – sukamaisiais judesiais užvyniokite kraštelį.
Paruoštus koldūnu kepkite keptuvėje su aliejumi.
Skanaus!
Kepti koldūnai su paukštienos įdaru
Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tortas „Raffaello“
Naminiai kibinai su vištiena
Koldūnai su varškės ir bulvių įdaru
Virtinukai su grybų įdaru
Bulvių pyragas su grybais
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Šniceliai su balta duona ir padažu
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė
Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Karamelinis tinginys su šokoladu
Sausainiai su cinamonu ir džemu
Šventėms – tortas „Snickers“
Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Sausainiai su persikais
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Trapūs varškiniai žagarėliai
Vištienos kotletai su įdaru