Naminiai koldūnai

Kategorija: Jautiena, veršiena / Kalakutiena / Kiauliena / Vištiena ir paukštiena


Naminiai koldūnai

Paskelbė:
03 Balandžio 2019
Ingredientai
Miltai 2 stiklinės
Virintas vanduo apie 0,5 stiklinės
Aliejus 2 v.š.
Druska (pagal skonį)
Kiaulienos faršas 400 g
Svogūnas, česnakas, pipirai (pagal skonį)
Gaminimo eiga
Į dubenį supilkite 2 stiklines miltų, aliejų ir karštą vandenį, įberkite truputi druskos ir gerai išminkykite. Paruoštą tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite skrituliukus (tinka stiklinė).
Smukiai supjaustytą svogūną ir česnaką pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Į mėsą sudėkite apkepintą svogūną su česnaku, įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dėkite nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspauskite kraštus. Lengvais žnybiamaisiais – sukamaisiais judesiais užvyniokite kraštelį.
Paruoštus koldūnu kepkite keptuvėje su aliejumi.
Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Raktažodžiai:
koldunai, naminiai koldunai