Natūralus kiaulienos muštinis
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai
- 800g kiaulienos nugarinės
- 2 kiaušiniai
- 3 šaukštai tirpintų riebalų
- šaukštas tirpinto sviesto
- truputis pipirų, druskos
- džiūvėsėlių
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia supjaustome kiaulienos nugarinę 2 cm storio gabalais (kiekvienas turėtų būti su šonkauliuku).
2. Siauresniame gale įpjauname mėsą taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos.
3. Truputi pamušame mėsą, apibarstome pipiras, druska, pavilgome išplaktame kiaušinyje ir pavoliojame džiūvėsėliuose.
4. Kepame prieš pat valgymą, geraai įkaitintuose riebaluose ir ,žinoma, iš abiejų pusių. Skanaus!
KIAULIENOS KEPSNYS SU SVOGŪNŲ PADAŽU
Kaip teisingai kepti mėsą ir žuvį… 11 auksinių patarimų
KIAULIENOS ZRAZAI SU GRYBAIS
Kiaulienos užkepėlė su daržovėmis
Makaronai “tagliatelle” su faršu
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
Greitas maltos mėsos šnicelis
Mėsa su bulvėmis puodynėje arba kepimo skardoje
KIAULIENOS SUKTINUKAI SU FETA SŪRIU
Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis
Gruziniški kepsniai
Gardi, sultinga lazanija – apsilaižysite pirštus
Karbonadas, užkeptas orkaitėje
KIAULIENOS KEPSNIAI SU ČESNAKU IR ŽOLELĖMIS
LIETINIAI BLYNAI SU MĖSA IR DARŽOVĖMIS
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
DARŽOVIŲ IR KIAULIENOS TROŠKINYS
Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais
Kepti žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose
Šašlykų receptas su „Vytautu“
ŠVELNAUS SKONIO MAKARONAI (SU KIAULIENOS KUMPELIU)
Kiaulienos sprandinės šašlykai marinuoti kefyre
Virtų bulvių suktinukai su faršu
Lietiniai blynai su virtos mėsos įdaru