Vištienos kotletai su įdaru
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Ingredientai
Vištienos faršas 400 g
Batono riekės 2 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Kiaušinis 1 vnt.
Druska, pipirai, česnakas (pagal skonį)
Kietai virti kiaušiniai 2 vnt.
Sūris 100 g
Špinatai, petražolės, krapai (po nedidelę saują)
Gaminimo eiga
Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite supjaustytą svogūną, suberkite druską ir pipirus, įspauskite česnaką.
Batoną pamerkite į pieną ir palaikykite penkias minutes, po to nuspauskite skysčių perteklių ir dėkite į faršą. Viską gerai išmaišykite.
Įdarui – virtus kiaušinius ir sūrį smulkiai sutarkuokite, suberkite smulkintus špinatus, petražoles, krapus ir viską gerai ištrinkite.
Formuokite kotletukus – į kiekvieną įdėkite įdaro ir užspauskite kraštus.
Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su keliais šaukštais aliejaus, iki kol gražiai apskrus.
Patiekite su virtais ryžiais.
Skanaus!
Vištienos faršas 400 g
Batono riekės 2 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Kiaušinis 1 vnt.
Druska, pipirai, česnakas (pagal skonį)
Kietai virti kiaušiniai 2 vnt.
Sūris 100 g
Špinatai, petražolės, krapai (po nedidelę saują)
Gaminimo eiga
Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite supjaustytą svogūną, suberkite druską ir pipirus, įspauskite česnaką.
Batoną pamerkite į pieną ir palaikykite penkias minutes, po to nuspauskite skysčių perteklių ir dėkite į faršą. Viską gerai išmaišykite.
Įdarui – virtus kiaušinius ir sūrį smulkiai sutarkuokite, suberkite smulkintus špinatus, petražoles, krapus ir viską gerai ištrinkite.
Formuokite kotletukus – į kiekvieną įdėkite įdaro ir užspauskite kraštus.
Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su keliais šaukštais aliejaus, iki kol gražiai apskrus.
Patiekite su virtais ryžiais.
Skanaus!
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Lietiniai su grybų įdaru
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
KAIMIŠKI KOTLETAI SU GRYBAIS
Kiek laiko virti kiaušinius - skystus, pusiau skystus ir kietai virtus.
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos
KALAKUTIENOS IR RYŽIŲ KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Bulvių kotletai (su įdaru arba be)
Virtinukai su grybų įdaru
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS ZRAZAI SU DARŽOVIŲ ĮDARU
Šniceliai su balta duona ir padažu
Virtinukai su grybų įdaru
Įdaryti kiaušiniai
Vištienos kukuliai su cukinija
Naminiai koldūnai
ŽUVIES KOTLETUKAI SU PADAŽU
Orkaitėje kepti kotletai su daržovių padažu