Vištienos kotletai su įdaru

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Vištienos kotletai su įdaru

Paskelbė:
03 Balandžio 2019
Ingredientai


Vištienos faršas 400 g


Batono riekės 2 vnt.


Svogūnas 1 vnt.


Kiaušinis 1 vnt.


Druska, pipirai, česnakas (pagal skonį)


Kietai virti kiaušiniai 2 vnt.


Sūris 100 g


Špinatai, petražolės, krapai (po nedidelę saują)


Gaminimo eiga


Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite supjaustytą svogūną, suberkite druską ir pipirus, įspauskite česnaką.


Batoną pamerkite į pieną ir palaikykite penkias minutes, po to nuspauskite skysčių perteklių ir dėkite į faršą. Viską gerai išmaišykite.


Įdarui – virtus kiaušinius ir sūrį smulkiai sutarkuokite, suberkite smulkintus špinatus, petražoles, krapus ir viską gerai ištrinkite.


Formuokite kotletukus – į kiekvieną įdėkite įdaro ir užspauskite kraštus.


Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su keliais šaukštais aliejaus, iki kol gražiai apskrus.


Patiekite su virtais ryžiais.


Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: