Kepti koldūnai su paukštienos įdaru
Tiesą pasakius, dėl pavadinimo su draugu šiek tiek ginčijomės, nes jis sakė, kad tai koldūnai, o aš - čeburekai. Bet kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, vis tiek labai skanu.
Tešlai reikės
300-350 g miltų;
175 ml šilto vandens;
2 v.š. aliejaus;
žiupsnelio druskos;
įdarui:
340 g paukštienos kulšelių mėsos;
3 česnako skiltelės;
žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų;
3 v.š. sojos padažo;
2 v.š. sezamo aliejaus;
1 v.š. vorčesterio padažo;
0,5 a.š. grūstų čili paprikų;
1 v.š. krakmolo;
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
* Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
* Įdarui: į virtuvinį blenderį sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
* Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
* Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus.
* Patiekite su sojų padažu.
Tešlai reikės
300-350 g miltų;
175 ml šilto vandens;
2 v.š. aliejaus;
žiupsnelio druskos;
įdarui:
340 g paukštienos kulšelių mėsos;
3 česnako skiltelės;
žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų;
3 v.š. sojos padažo;
2 v.š. sezamo aliejaus;
1 v.š. vorčesterio padažo;
0,5 a.š. grūstų čili paprikų;
1 v.š. krakmolo;
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
* Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
* Įdarui: į virtuvinį blenderį sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
* Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
* Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus.
* Patiekite su sojų padažu.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Kiaušinius dažome natūraliai

Koldūnai su varškės ir bulvių įdaru

Virtinukai su grybų įdaru

Keptos sezaminės vištienos receptas

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Naminiai kibinai su vištiena

Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.

Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru

Virtinukai su grybų įdaru

Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru

Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru

Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis

Itin skanūs bulvių paplotėliai su įdaru

Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir mėsa

Kepenėlių salotos su daržovėmis

Pica su voveraitėmis

Naminiai koldūnai

Sausainiai su persikais

Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu

DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE

Šventėms – tortas „Snickers“

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“

Pikantiški 6 šašlykų receptai

Tortas „Juodasis miškas“