Kepti koldūnai su paukštienos įdaru
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Tiesą pasakius, dėl pavadinimo su draugu šiek tiek ginčijomės, nes jis sakė, kad tai koldūnai, o aš - čeburekai. Bet kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, vis tiek labai skanu.
Tešlai reikės
300-350 g miltų;
175 ml šilto vandens;
2 v.š. aliejaus;
žiupsnelio druskos;
įdarui:
340 g paukštienos kulšelių mėsos;
3 česnako skiltelės;
žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų;
3 v.š. sojos padažo;
2 v.š. sezamo aliejaus;
1 v.š. vorčesterio padažo;
0,5 a.š. grūstų čili paprikų;
1 v.š. krakmolo;
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
* Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
* Įdarui: į virtuvinį blenderį sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
* Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
* Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus.
* Patiekite su sojų padažu.
Tešlai reikės
300-350 g miltų;
175 ml šilto vandens;
2 v.š. aliejaus;
žiupsnelio druskos;
įdarui:
340 g paukštienos kulšelių mėsos;
3 česnako skiltelės;
žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų;
3 v.š. sojos padažo;
2 v.š. sezamo aliejaus;
1 v.š. vorčesterio padažo;
0,5 a.š. grūstų čili paprikų;
1 v.š. krakmolo;
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
* Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
* Įdarui: į virtuvinį blenderį sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
* Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
* Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus.
* Patiekite su sojų padažu.
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Naminiai kibinai su vištiena
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Koldūnai su varškės ir bulvių įdaru
Kiaušinius dažome natūraliai
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru
Pica su voveraitėmis
Virtinukai su grybų įdaru
Naminiai koldūnai
Sausainiai su persikais
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šventėms – tortas „Snickers“
Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir mėsa
Keptos sezaminės vištienos receptas
Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE
Virtinukai su grybų įdaru
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis
Itin skanūs bulvių paplotėliai su įdaru
Tortas „Juodasis miškas“
Koldūnuai su grybais ir bulvių koše.