Kepti koldūnai su paukštienos įdaru

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Kepti koldūnai su paukštienos įdaru

Paskelbė:
23 Lapkričio 2019
Tiesą pasakius, dėl pavadinimo su draugu šiek tiek ginčijomės, nes jis sakė, kad tai koldūnai, o aš - čeburekai. Bet kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, vis tiek labai skanu.

Tešlai reikės

300-350 g miltų;
175 ml šilto vandens;
2 v.š. aliejaus;
žiupsnelio druskos;

įdarui:

340 g paukštienos kulšelių mėsos;
3 česnako skiltelės;
žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų;
3 v.š. sojos padažo;
2 v.š. sezamo aliejaus;
1 v.š. vorčesterio padažo;
0,5 a.š. grūstų čili paprikų;
1 v.š. krakmolo;
druskos, maltų juodųjų pipirų.

Gaminame

Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
* Įdarui: į virtuvinį blenderį sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
* Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
* Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus.
* Patiekite su sojų padažu.








Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: