Argentinietiškas Asado
Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos / Patiekalai iš kiaulienos / Patiekalai iš avienos / Grill / Kepsninės / Šašlykinės maisto receptai

Argentinietiškas Asado – tai griliaus patiekalas, kuris yra svarbi Argentinos kultūros dalis. Pagrindinis šio patiekalo bruožas – tai įvairių rūšių mėsa, ruošiama ant atviros ugnies, suteikiant jai dūminį, traškų ir švelnų skonį. Asado gaminimas – tai daugiau nei tik maisto ruošimas, tai tradicija, susijusi su šeimos ir draugų susibūrimais. Šis patiekalas dažnai patiekiamas su chimichurri padažu, kuris papildo mėsą gaiviu ir aromatiniu skoniu.
Ingredientai:
- Įvairių rūšių mėsa (pvz., jautiena, kiauliena, aviena)
- Druska ir pipirai
- Alyvuogių aliejus
- Chimichurri padažas
Gaminimo eiga:
- Mėsą pagardinkite druska ir pipirais, patepkite alyvuogių aliejumi.
- Kepkite ant grotelių, periodiškai apverčiant, iki kol pasiekiamas pageidaujamas iškepimo laipsnis.
- Prieš patiekiant, palaikykite mėsą 10 minučių, kad sultys pasiskirstytų.
- Patiekite su chimichurri padažu.
Panašūs receptai

Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai

Paprastasis guliašas

Baklažanų kepsneliai su sūrio padažu

Ukrainietiški balandėliai - Holubtsi

Jautienos tartaras su marinuotais agurkėliais

Vengriškas Guliašas

Keptas brandintos jautienos antrekotas ir kumpis

Rusiškas Borsčas

Jautienos troškinys su daržovėmis

Tikras plovas kazane su aviena

Jautienos stroganovas (beef Stroganoff) su grietine ir pomidorų padažu

Japoniškas Ramen