Argentinietiškas Asado

Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos / Patiekalai iš kiaulienos / Patiekalai iš avienos / Grill / Kepsninės / Šašlykinės maisto receptai


Argentinietiškas Asado

Paskelbė:

Argentinietiškas Asado – tai griliaus patiekalas, kuris yra svarbi Argentinos kultūros dalis. Pagrindinis šio patiekalo bruožas – tai įvairių rūšių mėsa, ruošiama ant atviros ugnies, suteikiant jai dūminį, traškų ir švelnų skonį. Asado gaminimas – tai daugiau nei tik maisto ruošimas, tai tradicija, susijusi su šeimos ir draugų susibūrimais. Šis patiekalas dažnai patiekiamas su chimichurri padažu, kuris papildo mėsą gaiviu ir aromatiniu skoniu.


Ingredientai:

  • Įvairių rūšių mėsa (pvz., jautiena, kiauliena, aviena)
  • Druska ir pipirai
  • Alyvuogių aliejus
  • Chimichurri padažas


Gaminimo eiga:

  • Mėsą pagardinkite druska ir pipirais, patepkite alyvuogių aliejumi.
  • Kepkite ant grotelių, periodiškai apverčiant, iki kol pasiekiamas pageidaujamas iškepimo laipsnis.
  • Prieš patiekiant, palaikykite mėsą 10 minučių, kad sultys pasiskirstytų.
  • Patiekite su chimichurri padažu.