Marokietiška Tandžija
Kategorija: Patiekalai iš avienos / Patiekalai iš jautienos ir veršienos

Marokietiška Tandžija – tai tradicinis patiekalas, kilęs iš Maroko, kuris pasižymi turtingais ir egzotiškais skoniais. Šiame recepte susijungia ėriena, abrikosai, sviestmedžio riešutai, ir ryškūs prieskoniai kaip ciberžolė, cinamonas ir kuminas. Tokia kombinacija sukuria gilius, saldžiai aštrius ir gaivius skonius, todėl Marokietiška Tandžija yra puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei, ypač su kuskusu arba ryžiais.
Ingredientai:
- Ėrienos gabalėliai
- Abrikosai
- Sviestmedžio riešutai
- Svogūnai
- Česnakas
- Ciberžolė
- Cinamonas
- Kuminas
- Alyvuogių aliejus
- Druska ir pipirai
Gaminimo eiga:
- Ėrienos gabalėlius apkepinkite alyvuogių aliejuje.
- Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, pridėkite prie ėrienos.
- Pabarstykite ciberžole, cinamonu, kuminu, druska ir pipirais.
- Įdėkite abrikosus ir sviestmedžio riešutus.
- Troškinkite ant silpnos ugnies apie 2 valandas, kol mėsa taps minkšta.
- Patiekite su kuskusu ar ryžiais.
Panašūs receptai

Paprastasis guliašas

Graikiškas Moussaka

Vengriškas Guliašas

Sotus jautienos ir kopūstų troškinys su bulvėmis, viename puode

Vengriškas jautienos guliašas

Avienos šašlykas

Sotus avienos ragu

AVIENOS SRIUBA

Tikras plovas ant laužo su aviena (arba jautiena ar kiauliena)

Ilgai troškintas jautienos kumpis grietinėlės padaže

Keto baklažanų lazanija su jautiena ir sūriu

Pilno grūdo tortilijų čeburekai su faršu