Kepta šoninė su svogūnais

Kategorija: Mėsos patiekalai


Kepta šoninė su svogūnais

Paskelbė:
13 Liepos 2022
Tokia kepta šoninė su svogūnais - galėtų arba net turėtų būti vyro (ir ne tik) svajonių pusryčiai arba vakarienė. Ypatingai žiemą, kai už lango šalta. Tarsi tikra energinė bomba, kuri sušildys kiekvieną dieną.
Taigi, jeigu nebijote lašinių kaip aš, tai rekomenduoju keptą šoninę su svogūnais, pamatysite kaip nerealiai skaniai čia viskas pavyks. :)



Ingredientai



  • riebi šoninė: 200 gramų (kur lašinių daugiau nei mėsos)
  • svogūnai: 3
  • druska

Recepto paruošimas




1. Žinoma, galite pridėti ir kiaulės taukų, jeigu tokių turite savo virtuvėje. Šoninę supjaustykite ir dėkite į keptuvę, kepkite maždaug 10 minučių, kol gerai apskrus ir pritirps daug riebalų.
2. Per tą laiką, kol kepa lašiniai, supjaustykite svogūnus žiedais.
3. Svogūnus sudėkite į tą pačia keptuvę su lašiniais.
4. Užbarstykite druskos ir kepkite ant vidutinės kaitros, kol svogūnai karamelizuosis.
5. Dažnokai pamaišykite, kad nesudegtų. Kepimas turėtų trukti maždaug 15-20 minučių
6. Patiekite su juoda duona ir skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: