Raudonųjų serbentų džemas - uogienė
Kategorija: Desertai / Marinatai
Ingredientai
- raudonieji serbentai: 1 kilogramo
- vanduo: 90 mililitrų
- cukrus: 1 kilogramo
Recepto paruošimas
1. Pradžioje raudonuosius serbentus nuplaukite vandeniu.
2. Suberkite į puodą bei įpilkite vandens.
3. Užvirinkite, nuimkite nuo ugnies bei trumpam palikite, kad iš uogų išsiskirtų kuo daugiau sulčių.
4. Tuomet perkoškite per sietelį bei gerai išspauskite likusi minkštimą. Įberkite cukraus, išmaišykite bei kaitinkite ant didelės ugnies. Maišykite, jei yra putų, nugraibykite.
5. Užvirinkite bei ant mažos ugnies virkite maždaug 10 minučių.
6. Iš karto supilstykite į švarius stiklainius, ataušinkite, po to užsukite. Skanaus!
Juodųjų serbentų ir bananų uogienė
MIELINĖS SPURGOS SU DŽEMU
Agrastų džemas - uogienė
Plikyti pyragaičiai
Apelsinų ir migdolų pyragas
Marinuoti baravykai
Abrikosų džemas
Senoviškai marinuoti baravykai
Trupininis pyragas su raudonaisiais serbentais
Vyšnių kompotas žiemai su kauliukais
Mėlynųjų vynuogių kompotas
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Nevirta braškių uogienė
Geltonųjų slyvučių ir bananų džemas su cinamonu
VANILINIAI LEDAI
Marinuoti grybai
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI
Naminis braškių ir kivių marmeladas
Marinuotos paprikos žiemai
Tortas „Juodasis miškas“
Skaniausias tortas Paukščių pienas