Marinuoti miško grybai
Kategorija: Marinatai
Ingredientai
3 – 0,5 l stiklainiai
- Virti miško grybai: 1,5 l
- Druska: 2 v. š.
- Cukrus: 1 v. š.
- Actas: 3 v. š.
- Česnakas: 2 skiltelės
- Pipirai: žiupsnis
Recepto paruošimas
1. Į puodą suberiami virti grybai, pridedama druska, cukrus, actas, česnakas ir pipirai.
2. Viską išmaišius, puodas užvirinamas.
3. Virinant grybus, juos reikia maišyti, kad nepradėtų svilti.
4. Užvirus, grybus nedelsiant dedame į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius, tuomet sandariai užsukame dangteliais.
5. Stiklainius uždengiame storu rankšluosčiu ir leidžiame visiškai atvėsti kambario temperatūroje.
6. Santrauka: Šis receptas – puikus pasirinkimas, norint išsaugoti rudenines miško gėrybes. Marinuoti grybai ne tik sveiki ir maistingi, bet ir puikiai tinka tiek prie pagrindinių patiekalų, tiek užkandžiams. Išbandykite ir mėgaukitės šiuo lengvai paruošiamu, bet skoniu stebinančiu receptu!
RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI
Marinuoti grybai
Senoviškai marinuoti baravykai
Marinuoti agurkai su pomidorų padažu
Marinuoti baravykai
Marinuoti baravykai 3
Kaip doroti grybus ir skaniai paruošti žiemai
Grybų sūdymas žiemai
Mamos klasikiniai marinuoti agurkai
Saldžiarūgštis pomidorų padažas su razinomis, abrikosais ir paprikomis
Marinuoti baravykai žiemai 2
Marinuotas česnakas šaltuoju būdu!
Marinuoti agurkai
PUIKUS MARINATAS DARŽOVĖMS | RECEPTAS
MARINUOTA DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ (ATSARGOS ŽIEMAI)
Marinuotos cukinijos žiemai
Marinuoti burokėliai su cukinija, svogūnais ir aliejumi žiemai
Marinuoti kazlėkai žiemai
Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Švelniai marinuotos voveraitės
Marinuoti žiediniai kopūstai