Marinuoti miško grybai

Kategorija: Marinatai


Marinuoti miško grybai

Paskelbė:
08 Spalio 2024

Ingredientai

3 – 0,5 l stiklainiai
  • Virti miško grybai: 1,5 l
  • Druska: 2 v. š.
  • Cukrus: 1 v. š.
  • Actas: 3 v. š.
  • Česnakas: 2 skiltelės
  • Pipirai: žiupsnis


Recepto paruošimas

1. Į puodą suberiami virti grybai, pridedama druska, cukrus, actas, česnakas ir pipirai.

2. Viską išmaišius, puodas užvirinamas.

3. Virinant grybus, juos reikia maišyti, kad nepradėtų svilti.

4. Užvirus, grybus nedelsiant dedame į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius, tuomet sandariai užsukame dangteliais.

5. Stiklainius uždengiame storu rankšluosčiu ir leidžiame visiškai atvėsti kambario temperatūroje.

6. Santrauka: Šis receptas – puikus pasirinkimas, norint išsaugoti rudenines miško gėrybes. Marinuoti grybai ne tik sveiki ir maistingi, bet ir puikiai tinka tiek prie pagrindinių patiekalų, tiek užkandžiams. Išbandykite ir mėgaukitės šiuo lengvai paruošiamu, bet skoniu stebinančiu receptu!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: