Konjac spagečiai su jautienos faršu, konservuotais pomidorais ir sūriu
Kategorija: Makaronų ir picos patiekalų receptai

Ingredientai
- Konjac spagečiai: 200 g
- Jautienos faršas: 300 g
- Konservuoti pomidorai su baziliku: 400 g
- Svogūnų laiškai: 2 vnt.
- Krapai: 1 šakelė
- Česnakas: 1 skiltelė
- Alyvuogių aliejus: 1 valgomasis šaukštas
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
- Parmezano arba čederio sūris: 50 g (tarkuotas)
Recepto paruošimas
1. Paruoškite konjac spagečius: Po tekančiu vandeniu gerai nuplaukite konjac spagečius, nusausinkite ir trumpam užpilkite karštu vandeniu arba pakepkite keptuvėje be riebalų, kad pašalintumėte specifinį kvapą.
2. Kepkite jautienos faršą: Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų.
3. Sudėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite, kol jis pradės skleisti aromatą.
4. Tada sudėkite jautienos faršą ir kepkite, maišydami, kol jis taps pilnai iškepęs ir lengvai apskrus.
5. Įmaišykite konservuotus pomidorus: Pridėkite konservuotus pomidorus su baziliku į keptuvę su jautienos faršu.
6. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Troškinkite, kol padažas sutirštės ir susimaišys skoniai.
7. Pridėkite svogūnų laiškus ir krapus: Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir krapus, tada įmaišykite juos į padažą, kad patiekalas įgautų šviežumo ir papildomo skonio.
8. Sumaišykite su spagečiais: Į keptuvę su padažu įdėkite paruoštus konjac spagečius ir gerai sumaišykite, kad makaronai pasidengtų padažu ir sugertų visus skonius.
9. Patiekite: Patiekite spagečius lėkštėse, apibarstykite tarkuotu sūriu. Skanaus!
10. Santrauka: "Konjac spagečiai su jautienos faršu, konservuotais pomidorais ir sūriu" yra lengvas ir mažai angliavandenių turintis patiekalas, idealiai tinkantis tiems, kurie rūpinasi sveika mityba arba mažina suvartojamų kalorijų kiekį. Šis receptas sujungia konjac makaronus, jautienos faršą, kvapnius pomidorus su baziliku bei gaivias žoleles, o sūris suteikia kreminės tekstūros. Tai sveika, maistinga ir skanu – tikras sotumo ir skonio derinys be kaltės jausmo!
Panašūs receptai











