Įkelti receptą
Rodyti Kategorijas


Spageti žuvies ir grietinėlės padaže

Kategorija: Makaronų ir picos patiekalų receptai


Spageti žuvies ir grietinėlės padaže

Paskelbė:

Ingredientai



  • spagečių: 320 gramų
  • menkės filė: 2
  • svogūnų: 1
  • morkų: 1
  • šparaginių pupelių: 1 saujos
  • česnakų: 2 skiltelių
  • 12% grietinėlės: 200 gramų
  • fermentinio sūrio: 100 gramų
  • druskos
  • juodųjų pipirų
  • krapų
  • alyvuogių aliejaus

Recepto paruošimas



1. Pradžioje didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų bei apkepinkite susmulkintus svogūnus ir sutarkuotą morką. Tada sudėkite susmulkintas česnako skilteles bei žuvį (supjaustytą gabaliukais). Pagardinkite, pagal savo skonį, druska, pipirais bei krapais. Kepkite, pamaišykite, kiek vėliau sudėkite ir šparagines pupeles. Žuvis vis bemaišant sutrupės, taip ir turi būti, šitaip gausis vienodesnis padažas. Tuomet užpilkite grietinėle bei dar uždengusios patroškiname, kol žuvis ir daržovės bus visiškai iškepę, Galiau įmaišykite sūrį.
2. Spagečius išvirkite pagal nurodymus ant jų pakuotės. Nukoškite bei sudėkite į žuvies padažą. Pavoliokite, kad visi makaronai pasidengtų padažu bei patiekite. Skanaukite!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook