Garnyras: Kepti pievagrybiai
Kategorija: Grybų patiekalų receptai

Ingredientai
- pievagrybiai
- mėgstami prieskoniai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia nuplaukite pievagrybius ir nedideliame puode įkaitinkite aliejų.
2. Meskite po kelis pievagrybius ir juos apkepkite po kelias minutes.
3. Po to pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir patiekite. Štai ir viskas. Skanaus!
4. Patarimas: Skanaukite kol dar šilti, tada jie patys skaniausi!
Panašūs receptai

Garnyras: pievagrybiai

Faršu įdaryti pievagrybiai

Pievagrybių sriuba su makaronais ir grietinėle

Kepti pievagrybiai

Keptuvėje kepti pievargybiai su grietine ir soja

Ant žarijų kepti grill pievagrybiai

Česnakiniai pievagrybiai su ryžiais ir grietinėle

Orkaitėje keptas omletas su grybais

Vištienos blauzdelės orkaitėje, su konjac makaronais ir pievagrybiais

Tortilija su grybais

Grybai su šonine

Milijono vertas užkandis! Užkepti pievagrybiai česnakiniame padaže