Garnyras: pievagrybiai

Kategorija: Grybų patiekalai


Garnyras: pievagrybiai

Paskelbė:
31 Geg. 2022
Šiandien tikrai norėjosi kažko lengvo bei gaivaus. Šaldytuve buvo užsilikę 7 pievagrybiai, tad įjungiau fantaziją ir sugalvojau štai tokį paprastą patiekalą. Įprastai jį naudoju kaip garnyrą prie kitų patiekalų. 



Ingredientai



  • pievagrybiai: 7
  • actas: 1 šaukšto
  • druska
  • pipirai
  • alyvuogių aliejus

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių nuvalytus pievagrybius sudedame į kepimo skardą, pašlakštome kiekvieną actu, alyvuogių aliejumi. Tada pagardiname druska ir pipirais.
2. Tuomet dėkite į orkaitę, kepkite maždaug 10-15 minučių (priklausomai nuo pievagrybių dydžio) iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: