Česnakiniai pievagrybiai su ryžiais ir grietinėle
Kategorija: Grybų patiekalai
Ingredientai
- pievagrybiai: 200 gramų
- česnakas: 2 skiltelių
- sviestas: 30 gramų
- grietinėlė: 100 mililitrų
- čili dribsniai: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: pagal skonį
- ryžiai: 1 stiklinės
- petražolės: kelių lapelių
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia ryžius užpilkite vandeniu, pasūdykite ir išvirkite.
2. Tada pievagrybius supjaustykite riekelėmis, o česnaką pasmulkinkite.
3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
4. Suberkite česnaką, ir šiek tiek pakepinkite.
5. Tuomet suberkite pievagrybius. Pabarstykite druska ir pakepinkite kelias minutes.
6. Po to supilkite grietinėlę ir patroškinkite maždaug 5 minutes.
7. Į dubenėlius dėkite ryžių, pievagrybių. Pabarstykite čili dribsniais.
8. Papuoškite petražolių lapeliais, patiekite ir skanaukite!
Pievagrybių sriuba su makaronais ir grietinėle
MAKARONAI SU ŠPINATAIS, PIEVAGRYBIAIS IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais
Faršu įdaryti pievagrybiai
Kiaulienos suktinukai su faršu ir džiovintais baravykais
Trinta baravykų sriuba su perlinėmis kruopomis
Džiovintų grybų - baravykų padažas su grietinėle
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Kreminė miško grybų sriuba
Džiovintais baravykais įdaryti kiaušiniai
Grybai su šonine
MIEŽIŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR TOFU
Milijono vertas užkandis! Užkepti pievagrybiai česnakiniame padaže
Keptuvėje kepti pievargybiai su grietine ir soja
Troškinti rauginti kopūstai su baravykais
Kepti pievagrybiai
RYŽIŲ SRIUBA SU KREVETĖMIS IR GRYBAIS
Ankštinės pupelės su grybais
Grikių salotos - mišrainė su pievagrybiais ir silke
Grybų sriuba su sorų kruopomis
Makaronai su pievagrybiais ir rūkyta mėsyte
troškinti kelmučiai-grybai su grietine
Grybų paštetas
Makaronai su grybais - voveraitėmis