Faršu įdaryti pievagrybiai

Kategorija: Grybų patiekalai / Mėsos patiekalai


Faršu įdaryti pievagrybiai

Paskelbė:
25 Spalio 2022

Ingredientai


  • pievagrybiai (didesni)
  • kiaulienos faršas: kiek tilps į turimus pievagrybius
  • svogūnai: 1
  • česnakas: pagal skonį
  • pomidorų padažas
  • pipirai
  • druska
  • prieskoninės žolelės (mairūnas, bazilikas, rozmarinas)

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių pievagrybius nuplaukite, nusausinkite bei išpjaukite kotelius.
2. Tuomet keptuvėje pakepinkite smulkintą svogūną bei česnaką. Svogūnams gražiai pageltus sudėkite kiaulienos faršą. Kepinkite nuolatos maišydamos, kad faršas būtų birus. Kepindamos mėsą pabarstykite druska, pipirais bei prieskoninėmis žolelėmis.
3. Mėsytei apkepus sudėkite susmulkintus pievagrybių kotelius, pagardinkite pomidorų padažu bei patroškinkite maždaug 5-7 minutes.
4. Po to gautą masę sudėkite į pievagrybius. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-25 minutes.
5. Galite patiekti kaip karštą užkandį arba su bulvių koše, kaip pagrindinį patiekalą. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: