Vištienos kepenėlių paštetas su voveraitėmis
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos / Grybų patiekalų receptai / Padažų, užpilų, pagardų receptai

Ingredientai
- vištienos kepenėlės: 500 gramų
- svogūnai: 1
- česnakas: 2 skiltelių
- voveraitės: 200 gramų
- grietinėlė: 200 mililitrų
- sviestas: 50 gramų
- druska: pagal skonį
- lauro lapai: 2
- šalavijas: kelių šakelių
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia svogūną ir česnaką nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2. Tada vištienos kepenėles taip pat pasmulkinkite.
3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
4. Sudėkite susmulkintą svogūną, česnaką, voveraites ir vištienos kepenėlės. Pakepinkite, kol gražiai apskrunda.
5. Meskite lauro lapus, šalaviją ir pagardinkite druska.
6. Užpilkite grietinėle ir patroškinkite maždaug 20 minučių.
7. Po to išimkite lauro lapus ir šalaviją.
8. Kepenėlių ir voveraičių masę su padažu sutrinkite maisto smulkintuvu arba sumalkite iki vientisos masės.
9. Pasiruoštą paštetą tepkite ant duonos riekelių, pabarstykite susmulkintais svogūnų laiškais. Skanaukite!
10. Patarimas: Taip pat labai skanu su šviežiai paraugtu agurkėliu.
Panašūs receptai

Vištienos kepenėlių paštetas su spanguolėmis be brendžio

VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS

Vištienos kepenėlės grietinės padaže

Keptuvėje keptos vištienos kepenėlės su daržovėmis ir čili

Vištienos kepenėlių paštetas su grybais ir spanguolėmis

Paprastas, naminis vištienos kepenėlių paštetas pagal Beatą

Česnakinės, aštrios vištienos kepenėlės, troškintos keptuvėje

Keptos vištienos kepenėlės su svogūnais

Prancūziškas kepenėlių paštetas su džiovintomis slyvomis - geriausias receptas

Vištienos kepenėlių kotletai / paplotėliai su svogūnų ir pomidorų pagardu

Naminis ančių kepenėlių paštetas

Šventinis vištienos kepenėlių paštetas