Makaronai “tagliatelle” su faršu
Kategorija: Makaronai, pica / Kiauliena
Ingredientai:
Kiaulienos/jautienos arba kiaulienos faršas – 250 g;Makaronai “tagliatelle” – 400 g;
Svogūnas – 1 vnt., nedidelis;
Pomidorų padažas – 2-3 valgomieji šaukštai
Augalinis aliejus – 2 valgomieji šaukštai;
Sviestas - nedidelis gabalėlis;
Druska, malti juodieji pipirai, bazilikas.
Gaminame. Makaronai “tagliatelle” su faršu
1. Keptuvėje ištirpiname sviestą, pilame šaukštą alyvuogių aliejaus ir įkaitusiuose riebaluose pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną. Kiek pakepinus svogūną į keptuvę dedame mėsos faršą ir kepame pamaišant, kol faršas iškeps. Paskaniname druska, prieskoniais, dedame pomidorų padažo ir gerai išmaišome.2. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje su šaukštu aliejaus, nusunkiame ir dedame į keptuvę su keptu mėsos faršu. Dar truputėlį pakepiname ir dedame į lėkštes. Skanaus! Galima patarkuoti ir lydito surio :)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Vištiena su kariu
Šniceliai su balta duona ir padažu
Pica su faršu
JAUTIENOS STEIKAS SU KEPTU KIAUŠINIU IR AŠTRIU PADAŽU
Bulvių kroketai su varške ir sūriu
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
Makaronų ir faršo apkepas
Kaip reta gardus patiekalas iš cukinijų! Sultingi vištienos kotletai
Gruziniška charčo sriuba
Tikri Ukrainietiški Veronikos barščiai
Baklažanų apkepas
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais
Aštrus troškinys su vištiena
Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis
TRINTA KEPTŲ DARŽOVIŲ SRIUBA
Jautienos antrekotas keptuvėje
Makaronų apkepas su daržovėmis
BULVIŲ PLOKŠTAINIS. KUGELIS
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ IR SŪRIO APKEPAS (MAC AND CHEESE)