Kūčioms ir ne tik: silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai

Kategorija: Grybų patiekalai / Žuvies patiekalai


Kūčioms ir ne tik: silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai

Paskelbė:
19 Gruodžio 2019
  • pievagrybių: 20 (reikia rinktis didesnius)
  • silkių: 1
  • svogūnų 1
  • morkų: 0,5
  • saldžiųjų raudonųjų paprikų: 1
  • druskos
  • pipirų
  • čiobrelių: 3 žiupsnelių
  1. Iš pradžių pievagrybius nuvalome, išpjauname kotelius ir nuplauname.
  2. Tuomet pievagrybių kepurėles apkepame aliejuje kelias minutes.
  3. Sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingas aliejaus perteklius.
  4. Tada morkas sutarkuojame, svogūną, papriką bei pievagrybių kotelius smulkiai supjaustome.
  5. Po to daržoves su prieskoniais apkepame aliejuje maždaug 10 minučių.
  6. Silkės filė ganėtinai smulkiai supjaustome ir sumaišome su atvėsusiomis daržovėmis.
  7. Pasiruoštu įdaru įdarome pievagrybių kepurėles. Patiekiame ir lepinamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
50 min     Šaltinis: