Kūčioms ir ne tik: silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai
Kategorija: Grybų patiekalai / Žuvies patiekalai
- pievagrybių: 20 (reikia rinktis didesnius)
- silkių: 1
- svogūnų 1
- morkų: 0,5
- saldžiųjų raudonųjų paprikų: 1
- druskos
- pipirų
- čiobrelių: 3 žiupsnelių
- Iš pradžių pievagrybius nuvalome, išpjauname kotelius ir nuplauname.
- Tuomet pievagrybių kepurėles apkepame aliejuje kelias minutes.
- Sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingas aliejaus perteklius.
- Tada morkas sutarkuojame, svogūną, papriką bei pievagrybių kotelius smulkiai supjaustome.
- Po to daržoves su prieskoniais apkepame aliejuje maždaug 10 minučių.
- Silkės filė ganėtinai smulkiai supjaustome ir sumaišome su atvėsusiomis daržovėmis.
- Pasiruoštu įdaru įdarome pievagrybių kepurėles. Patiekiame ir lepinamės!
SILKE IR DARŽOVĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI
Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
KREVETĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Troškinti silkių suktinukai
Su bulvėmis kepta silkės filė
Greitai paruošiami ir labai skanūs grybų ir silkės kotletai
Silkės ir grybų mišrainė
Kiaušinius dažome natūraliai
Silkė garstyčių padaže
Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis
SALOTOS SU BAKLAŽANAIS
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Audronės ruošta silkė - šių metų topas
Silkė su pomidorais
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS
Kūčios įdomiau: Silkė su apelsinais, poru ir kariu
Grybų salotos su silke
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Karšta silkių užkandėlė
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)