Grybų paštetas

Kategorija: Grybų patiekalai


Grybų paštetas

Paskelbė:
21 Rugpjūčio 2022

Ingredientai



  • pievagrybiai: 400 gramų
  • džiovinti baravykai: 60 gramų
  • sviestas: 150 gramų
  • raudonieji svogūnai: 3
  • lydytas sūrelis su česnaku: 130 gramų
  • druska
  • aliejus
  • petražolės

Recepto paruošimas



1. Pradžioje džiovintus baravykus mirkykite per naktį. Tuomet pievagrybius nuplaukite, susmulkinkite, apšlakstykite aliejumi bei pakepinkite orkaitėje.
2. Tada svogūnus susmulkinkite bei kepinkite svieste, kol pasidarys skaidrūs. Suberkite nusunktus baravykus bei troškinkite maždaug 10 minučių. Įmaišykite lydytą sūrelį, susmulkintas petražoles, pagal skonį įberkite druskos. Sudėkite pakepintus pievagrybius bei viską sumalkite iki vientisos masės.
3. Galiau paštetą sukrėskite į stiklainiuką bei palaukite, kol atvės. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: