Grybų paštetas
Kategorija: Grybų patiekalai
Ingredientai
- pievagrybiai: 400 gramų
- džiovinti baravykai: 60 gramų
- sviestas: 150 gramų
- raudonieji svogūnai: 3
- lydytas sūrelis su česnaku: 130 gramų
- druska
- aliejus
- petražolės
Recepto paruošimas
1. Pradžioje džiovintus baravykus mirkykite per naktį. Tuomet pievagrybius nuplaukite, susmulkinkite, apšlakstykite aliejumi bei pakepinkite orkaitėje.
2. Tada svogūnus susmulkinkite bei kepinkite svieste, kol pasidarys skaidrūs. Suberkite nusunktus baravykus bei troškinkite maždaug 10 minučių. Įmaišykite lydytą sūrelį, susmulkintas petražoles, pagal skonį įberkite druskos. Sudėkite pakepintus pievagrybius bei viską sumalkite iki vientisos masės.
3. Galiau paštetą sukrėskite į stiklainiuką bei palaukite, kol atvės. Skanaukite!
Raktažodžiai:
pievagrybiai, baravykai, pastetas, sviestas, svogunai, lydytas surelis, druska, aliejus, petrazoles
Grybai su šonine
Grybai su riešutais
Baravykų sriuba
Bulvės su grybų ir spirgučių padažu
Džiovintų grybų užtepėlė - paštetas
Bulvienė su džiovintais grybais
MAKARONAI SU ŠPINATAIS, PIEVAGRYBIAIS IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS
Pikantiškas paštetas su figom
Lietiniai su grybų įdaru
Makaronai su grybais
Džiovintų grybų - baravykų padažas su grietinėle
Marinuoti baravykai žiemai
Sriuba su lašišomis
Džiovintais baravykais įdaryti kiaušiniai
Bulviniai blynai su žuvimi
Pyragėliai su grybais
Pievagrybių troškinys
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
Spageti žuvies ir grietinėlės padaže
Ypatingo skonio silkė su baravykais
Trinta pievagrybių sriuba su grietinėle
Špinatų grybų salotos su riešutais
Pikantiškos vištienos salotos
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais