Grybai su riešutais
Kategorija: Grybų patiekalai
INGREDIENTAI
- Pievagrybiai 400 g šviežių
- Grybai 1 st. saujelė džiovintų baravykų
- Svogūnai 1 vnt. didelis
- Česnakai 2 skiltelės
- Graikiniai riešutai 3 valg. š. maltų
- Sviestas 3 valg. š.
- Rozmarinai 1 arbat. š. maltų
- Petražolės 1 vnt. ryšulėlis šviežių
KAIP GAMINTI
- Gerai nuplautus pievagrybius nulupkite, nuvalykite, didesnius supjaustykite ketvirčiais, mažesnius palikite sveikus.
- Džiovintus baravykus užpilkite stikline verdančio vandens ir mirkykite, kol grybai suminkštės. Nuspauskite ir nusausinkite.
- Svogūną ir česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite svieste. Kai svogūnas ir česnakai dailiai apskrus, sumeskite pievagrybius, baravykus ir troškinkite ant mažos ugnies, kol nuo grybų atsiradęs skystis išgaruos.
- Viską pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, įmaišykite rozmarinus ir maltus riešutus.
- Tiekite gausiai apibarsčiusi kapotomis petražolėmis.
Pica su voveraitėmis
Sriuba su lašišomis
Grybai su šonine
Pikantiškas paštetas su figom
Makaronai su grybais
Virtinukai su grybų įdaru
Baklažanų apkepas
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Lietiniai su grybų įdaru
Užkandėlė su pomidorais
Vištiena su kariu
Virtinukai su grybų įdaru
Šokoladiniai putėsiai
Pyragėliai su grybais
Baravykų sriuba
Pomidorų sriuba su kukulaičiais
Lietinių kąsneliai su lašišomis
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!
salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena
Trinta pomidorų sriuba
Spalvotos kopūstų salotos
Vištienos šaltiena su daržovėmis.