Virtinukai su grybų įdaru

Jums reikės:
Tešlai reikės:
Tešlai reikės:
- 350g. miltų
- vieno kiaušinio
- žiubsnelio druskos
- 500 g. grybų
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- Miltus prasijokite, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, įpilkite 2-3 šaukštus šalto vandens, ir minkykite, kol tešla nebelips prie rankų. Tadą ją suspauskite į vieną gabalą, įvyniokite į drėgną skepetą, palaikykite kad sustingtų ir tik tada kočiokite.
- Ruoškime įdarą. grybus gerai nuplaukite, stambesnius supjaustykite, smulkesnius palikite sveikus. Puode išlydykite sviestą, sudėkite grybus, pasūdykite, ir troškinkite kol išgaruos visas skystis. Ataušusią masę susmulkinkite.
- Iš plonai iškočiotos tešlos stikline išspauskite skrituliukus, ant kiekvieno skrituliuko uždėkite grybų įdaro, užspauskite kraštelius.
- Šiuos virtinukus labai skanu valgyti su sviesto, grietinės ir svogūnų padažu.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Bulvių kotletai (su įdaru arba be)

Kiaušinius dažome natūraliai

Prancūziška svogūnų sriuba

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Naminiai kibinai su vištiena

Klasikinis medaus tortas

Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru

Virtinukai su grybų įdaru

Lietiniai su grybų įdaru

Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru

Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru

Kepti koldūnai su paukštienos įdaru

Ideali orinė tešla virtinukams

TINGINIAI - EŽIUKAI ARBA DURNIUKAI

Veganiski virtinukai - labai skanus

Lietinių kąsneliai su lašišomis

Baklažanų apkepas

Pica su voveraitėmis

Sotus avienos ragu

Naminiai koldūnai

Kibinai. Skanių Trakų kibinų receptas

Grybai su riešutais

VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“