Bulviniai suktinukai su grybais
Kategorija: Grybų patiekalai / Bulvių patiekalai
Jums reikės:
- 800 g. bulvių
- 200 g. pievagrybių ar miško grybų
- 100 ml. pieno
- 25 g. sviesto
- 1 morka
- 2 svogūnai
- 4 kiaušiniai
- 3 šaukštai aliejaus
- 2 šaukštai džiūvėsėlių
- sauja žalumynų
- malti pipirai
- druska
- Bulves nuskutame, išverdame ir sugrūdame į košę su pienu, sviestu, kiaušiniais bei smulkintais žalumynais. Viską gerai išmaišome.
- Svogūnus ir morką susmulkiname ir pakepiname aliejuje, kol gražiai pagels. Išgriebiame iš keptuvės ir atidedame į šalį.
- Toje pačioje keptuvėje pakepiname supjaustytus pievagrybius ar kitus mėgstamus grybus, kol skystis išgaruos.
- Sumaišome grybus su daržovėmis, pagardiname druska bei pipirais.
- Iš bulvių košės darome paplotėlius, uždedame įdaro ir formuojame suktinukus.
- Apvoliojame juos džiūvėsėliuose ir kapame kol apsitrauks rusva plutele.
- Skanaus Tinka tiekti su troškinta mėsa, kepsniais, virta ar kepta paukštiena.
Virtų bulvių suktinukai su faršu
Omletas su bulvėmis ir grybais
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
Kiaušinius dažome natūraliai
JAUTIENOS SUKTINUKAI “ZRAZAI“ SU IMBIERINIU ALUMI
Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Rūkyto kumpio suktinukai
BULVINIAI BLYNAI SU ĮDARU IR APSKRUDUSIA SŪRIO PLUTELE
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
KIAULIENOS ZRAZAI SU GRYBAIS
Troškinti silkių suktinukai
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė
PERLINIŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR DARŽOVĖMIS
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
SU GRYBAIS TROŠKINTA VIŠTIENA