Virtinukai su grybų įdaru
Kategorija: Grybų patiekalai
INGREDIENTAI
- Miltai 350 g tešlai
- Kiaušiniai 1 vnt. tešlai
- Druska 1 arbat. š. žiupsnelis tešlai ir 1 arbat. š. įdarui
- Grybai 500 g šviežių grybų kepurėlės - įdarui
- Sviestas 2 valg. š. įdarui
KAIP GAMINTI
1. Miltus persijokite ant lentos, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, įpilkite 2–3 šaukštus labai šalto vandens (galima palaikyti šaldymo kameroje) ir minkykite tol, kol tešla nebelips prie rankų. Tada ją suspauskite į vieną gabalą, įvyniokite į drėgną skepetą, palaikykite šaltai, kad sustingtų, ir tik tada kočiokite.
2. Paruoškite įdarą: grybus gerai nuplaukite, stambesnius supjaustykite, smulkesnius palikite sveikus. Puode išlydykite sviestą, sudėkite grybus, pasūdykite ir troškinkite, kol išgaruos visas skystis. Ataušusią masę sukapokite.
3. Iš plonai iškočiotos tešlos stikline išspauskite skritulius, ant kiekvieno uždėkite po šaukštą įdaro ir gerai užspaudykite kraštelius.
4. Paruoštus virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Kai iškils į paviršių, pavirkite dar 5 min. ir išgriebkite.
5. Virtinukus skanu valgyti su sviesto, grietinės ar svogūnų padažu.
2. Paruoškite įdarą: grybus gerai nuplaukite, stambesnius supjaustykite, smulkesnius palikite sveikus. Puode išlydykite sviestą, sudėkite grybus, pasūdykite ir troškinkite, kol išgaruos visas skystis. Ataušusią masę sukapokite.
3. Iš plonai iškočiotos tešlos stikline išspauskite skritulius, ant kiekvieno uždėkite po šaukštą įdaro ir gerai užspaudykite kraštelius.
4. Paruoštus virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Kai iškils į paviršių, pavirkite dar 5 min. ir išgriebkite.
5. Virtinukus skanu valgyti su sviesto, grietinės ar svogūnų padažu.
Virtinukai su grybų įdaru
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Lietinių kąsneliai su lašišomis
Pica su voveraitėmis
Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru
UKRAINIETIŠKI VIRTINIAI SU BULVIŲ ĮDARU
Kiaušinius dažome natūraliai
Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
Grybai su riešutais
Lietiniai su grybų įdaru
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Klasikinis medaus tortas
Sausainiai su cinamonu ir džemu
Naminiai kibinai su vištiena
Sotus avienos ragu
Skanusis močiutės obuolių pyragas
Plikyti pyragaičiai
Baklažanų apkepas
Tortas „Juodasis miškas“