Saldžiarūgščiai paukštienos vėrinukai
Kategorija: Grill / Lauke
Reikės:
Japonijoje dar nebuvau, o būtent ši šalis sugalvojo terijakį – saldų sojų pagrindu sukurtą padažą. Azijos maiste puikiai dera daug skonių – ir sūrus, ir saldus, ir rūgštus. Tas saldumas mums, europiečiams, baisiai malonus. Jei norite savo kieme pajusti Tailando gatvės maisto skonius, įdarbinkite „Santa Maria“ Teriyaki BBQ marinatą. Tai rytietiškas marinatas su sojų padažu ir imbierais, tinka paukštienai, žuviai ir daržovių patiekalams. Reikės tik viską sumaišyti ir palikti pasimarinuoti. Svarbu mėsos nesudeginti, nes dėl saldžių ingredientų ji greičiau skrunda.
Gaminame: kalakutieną (tinka ir vištienos šlaunelės be kaulo) supjaustome vienodo dydžio kubeliais. Supilame „Santa Maria“ Teriyaki marinatą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis apie valandą.
Kalakutieną suveriame ant iešmelių, kepame ant grilio apie 20 minučių, kepti likus 10 minučių apibarstome sezamų sėklomis. Patiekiame su virtais rudaisiais ryžiais, šlakeliu citrinų sulčių ir salotomis.
- 600 g kalakutų šlaunelių ar blauzdelių mėsos
- 1 pakelio „Santa Maria“ Teriyaki BBQ Marinade
- sezamų sėklų
Japonijoje dar nebuvau, o būtent ši šalis sugalvojo terijakį – saldų sojų pagrindu sukurtą padažą. Azijos maiste puikiai dera daug skonių – ir sūrus, ir saldus, ir rūgštus. Tas saldumas mums, europiečiams, baisiai malonus. Jei norite savo kieme pajusti Tailando gatvės maisto skonius, įdarbinkite „Santa Maria“ Teriyaki BBQ marinatą. Tai rytietiškas marinatas su sojų padažu ir imbierais, tinka paukštienai, žuviai ir daržovių patiekalams. Reikės tik viską sumaišyti ir palikti pasimarinuoti. Svarbu mėsos nesudeginti, nes dėl saldžių ingredientų ji greičiau skrunda.
Gaminame: kalakutieną (tinka ir vištienos šlaunelės be kaulo) supjaustome vienodo dydžio kubeliais. Supilame „Santa Maria“ Teriyaki marinatą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis apie valandą.
Kalakutieną suveriame ant iešmelių, kepame ant grilio apie 20 minučių, kepti likus 10 minučių apibarstome sezamų sėklomis. Patiekiame su virtais rudaisiais ryžiais, šlakeliu citrinų sulčių ir salotomis.
Raktažodžiai:
grilis, japoniškai, kalakutienos iešmeliai, terijakio kalakutiena, terijakio vėrinukai
Lašišos iešmeliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Chicken nuggets arba orkaitėje kepti traškūs vištienos gabaliukai
Vyšninis Barbecue padažo receptas
Šventėms – tortas „Snickers“
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Enčilados su vištiena ir špinatais
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
Krafinai
KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS
Traškūs vištienos tako
Kaip mielėmis tręšti pomidorus ir agurkus – rezultatai jus priblokš
SMAGŪS VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI
VIŠTIENOS ŠAŠLYKAI - ŠIS MARINATAS MAN METŲ ATRADIMAS!
JAUTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI
Be galo gražūs margučiai "Žėručiai"
KALAKUTIENOS JUOSTELĖS SU FETA IR PROVANSO DARŽOVĖMIS
Pikantiški 6 šašlykų receptai