Saldžiarūgščiai paukštienos vėrinukai

Reikės:
Japonijoje dar nebuvau, o būtent ši šalis sugalvojo terijakį – saldų sojų pagrindu sukurtą padažą. Azijos maiste puikiai dera daug skonių – ir sūrus, ir saldus, ir rūgštus. Tas saldumas mums, europiečiams, baisiai malonus. Jei norite savo kieme pajusti Tailando gatvės maisto skonius, įdarbinkite „Santa Maria“ Teriyaki BBQ marinatą. Tai rytietiškas marinatas su sojų padažu ir imbierais, tinka paukštienai, žuviai ir daržovių patiekalams. Reikės tik viską sumaišyti ir palikti pasimarinuoti. Svarbu mėsos nesudeginti, nes dėl saldžių ingredientų ji greičiau skrunda.
Gaminame: kalakutieną (tinka ir vištienos šlaunelės be kaulo) supjaustome vienodo dydžio kubeliais. Supilame „Santa Maria“ Teriyaki marinatą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis apie valandą.
Kalakutieną suveriame ant iešmelių, kepame ant grilio apie 20 minučių, kepti likus 10 minučių apibarstome sezamų sėklomis. Patiekiame su virtais rudaisiais ryžiais, šlakeliu citrinų sulčių ir salotomis.
- 600 g kalakutų šlaunelių ar blauzdelių mėsos
- 1 pakelio „Santa Maria“ Teriyaki BBQ Marinade
- sezamų sėklų
Japonijoje dar nebuvau, o būtent ši šalis sugalvojo terijakį – saldų sojų pagrindu sukurtą padažą. Azijos maiste puikiai dera daug skonių – ir sūrus, ir saldus, ir rūgštus. Tas saldumas mums, europiečiams, baisiai malonus. Jei norite savo kieme pajusti Tailando gatvės maisto skonius, įdarbinkite „Santa Maria“ Teriyaki BBQ marinatą. Tai rytietiškas marinatas su sojų padažu ir imbierais, tinka paukštienai, žuviai ir daržovių patiekalams. Reikės tik viską sumaišyti ir palikti pasimarinuoti. Svarbu mėsos nesudeginti, nes dėl saldžių ingredientų ji greičiau skrunda.
Gaminame: kalakutieną (tinka ir vištienos šlaunelės be kaulo) supjaustome vienodo dydžio kubeliais. Supilame „Santa Maria“ Teriyaki marinatą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis apie valandą.
Kalakutieną suveriame ant iešmelių, kepame ant grilio apie 20 minučių, kepti likus 10 minučių apibarstome sezamų sėklomis. Patiekiame su virtais rudaisiais ryžiais, šlakeliu citrinų sulčių ir salotomis.

Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Minučių.
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis

Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.

Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins

Kaip mielėmis tręšti pomidorus ir agurkus – rezultatai jus priblokš

Traškūs vištienos tako

Enčilados su vištiena ir špinatais

Chicken nuggets arba orkaitėje kepti traškūs vištienos gabaliukai

Kiaušinius dažome natūraliai

Be galo gražūs margučiai "Žėručiai"

Vyšninis Barbecue padažo receptas

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Krafinai

Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu

JAUTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI

KALAKUTIENOS JUOSTELĖS SU FETA IR PROVANSO DARŽOVĖMIS

SMAGŪS VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI

VIŠTIENOS ŠAŠLYKAI - ŠIS MARINATAS MAN METŲ ATRADIMAS!

KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS

SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)

Šventėms – tortas „Snickers“

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“

Pikantiški 6 šašlykų receptai

Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai

Lašišos iešmeliai