Žuvis tešloje, kepta ant grilio
Kategorija: Grill / Lauke
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvies |
50 mililitrų | vandens |
2 šaukštai | miltų |
2 šaukšteliai | prieskonių žuviai |
2 lapai | anyžių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.Žuvį marinuoju su žuvies prieskoniais apie 5 valandas.
2.Vėliau iš miltų ir vandens gaminu tešlą.
3.Tešloje pamirkau žuvį ir kepu ant grotelių.
4.Puošiu anyžinio lefanto šakelėmis.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Lašišos iešmeliai
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
Farširuota skumbrė. Prabangus patiekalas šventiniam stalui
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ
Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai
ŽUVIES IR KUKURŪZŲ MIŠRAINĖ
Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Vytaro Radzevičiaus žuvienė „iš galvos“
TRAŠKŪS ŽUVIES GABALĖLIAI SU PADAŽU
Jautienos kepsniai ant grotelių
Kaip teisingai kepti mėsą ir žuvį… 11 auksinių patarimų
ŽUVIES SUKTINUKAI
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Tikras atradimas – Mielinė tešla per 10 minučių! Jums pavyks!
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU RYŽIAIS
ŽUVIES KOTLETAI | RECEPTAS