Žagereliai
Kategorija: Desertai
- miltai: ~180-200 gramų
- kiaušinių tryniai: 3
- druska
- grietinė: 3-4 valgomųjų šaukštų
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- brendis: 1 valgomojo šaukšto
- aliejus (kepimui)
- cukraus pudra (pabarstymui)
- Iš pradžių į dubenėlį įmuškite kiaušinių trynius, įberkite žiupsnelį druskos, įdėkite grietinės, įpilkite brendžio bei gerai išmaišykite. Miltus persijokite su kepimo milteliais bei po truputį dėkite į kiaušinių-grietinės masę.
- Tuomet imkite dalį tešlos, plonai iškočiokite, peiliu supjaustykite tešlos blyną į stačiakampius, juos per vidurį perpjaukite, vieną stačiakampio kraštą persukite per perpjautą vietą.
- Tada kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abejų pusių. Truputį atvėsusius pabarstykite cukraus pudra. Lepinkitės!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Trapūs varškiniai žagarėliai
Sausainiai su cinamonu ir džemu
Glazūra padengtos mielinės bandelės su cinamonu
Mielinės spurgos su džemu
Skaniausias tortas Paukščių pienas
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Sausainiai su persikais
SALDŪS ŠUNIUKAI
KEKSIUKAI SU SERBENTAIS
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Tortas „Juodasis miškas“
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Šokoladinis tiramisų tortas
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Bruschetta su kumpiu ir daržovėmis
Kondencuoto pieno keksiukai
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
Sultingi skanūs beliašai!
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Šniceliai su balta duona ir padažu