Žagarėliai

Kategorija: Desertai


Žagarėliai

Paskelbė:
26 Kovo 2019
Ingredientai
Kiaušiniai 2vnt
Cukrus 50g
Grietine 300g
Miltai 300-400g
Kepimo milteliai 1 a.š
Druska žiupsnelis
Aliejus (kepimui)

Gaminimo eiga
Kiaušinius , cukrų ir grietine išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos.
Po truputi berkite miltus į išplaktus kiaušinius, grietine ir užminkykite tešla.
Tešla neturi būti kieta ir truputi lipti prie ranku.
Ant stalo pasibarstykite miltų ir iškočiokite apie 0,5cm storio lakštą.
Pjaustykite nedidelius gabalėlius.
Formuokite žagarėlius ir virkite įkaitintame aliejuje.
Iškeptus žagarėlius pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: