Sausainiai su persikais

Kategorija: Desertai


Sausainiai su persikais

Paskelbė:
03 Balandžio 2019
Ingredientai
Cukrus 70 g
Varškė 150 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 250 g
Kepimo milteliai 1 a.š.
Aliejaus 30 ml
Vanilinis cukrus 20 g
Konservuoti persikai 400 g
Cukraus pudra 1 v.š.
Gaminimo eiga
Varškę, cukrų, aliejų, vanilinį cukrų ir vieną kiaušinį sumaišykite iki vientisos masės.
Sumaišykite miltus su kepimo miltelius ir persijokite į varškės mišinį ir gerai išminkykite tešlą.
Tešlą palikite pastovėti 20min.
Tešlą padalinkite į tris dalis,iš kiekvieno gabaliuko suformuokite kamuoliuką.
Iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo ir lėkštės pagalba išpjaukite apskritimą ir gautą apskritimą padalinkite į norimo dydžio trikampiukus (kaip pjaustytumėte tortą).
Ant kiekvieno tešlos gabaliuko plačiojo krašto dėkite po persiko skiltelę ir siaurąjį galą įpjaukite su peiliu po tris pjūvius, sausainio galą užlenkite ir užspauskite.
Aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite iki 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 25 minutes.
Iškepusius sausainiu pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: