Varškės sausainiai

Kategorija: Desertai


Varškės sausainiai

Paskelbė:
03 Balandžio 2019
Ingredientai
Varškė 300 g
Miltai 300 g
Sviestas (atšaldytas) 250 g
Kiaušinis 1 vnt.
Kepimo milteliai 1 a.š.
Vanilinis cukrus 15 g
Druska (pagal skonį)
Džemas (pagal skonį)
Gaminimo eiga
Miltus, kepimo miltelius ir druską persijokite į dubenį. Burokine tarka įtarkuokite atšaldytą sviestą.
Sudėkite varškę, vanilininį cukrų, kiaušinį ir išminkykite iki vientisos masės. Tešlą padalinkite į dvi dalis, suvyniokite į plėvelę ir palaikykite šaldytuve 2 valandas.
Atšalusią tešlą iškočiokite ir supjaustykite siauromis ilgomis trikampėmis juostelėmis, ant kiekvieno tešlos gabaliuko plačiojo krašto dėkite patinkančio džemo ir susukti į ragelį, apibarstykite cukrumi.
Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C laipsnių temperatūros, 15 – 20 minučių.
Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: