Morkų pyragas su kreminio sūrio užtepėlės kremu
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Sviestas: 70 g (kambario temperatūros)
- Kiaušiniai: 2 vnt.
- Medus arba kitas saldiklis: 3 v. š.
- Smulkiai tarkuotos morkos: 2 vnt.
- Kepimo milteliai: 1 a. š.
- Cinamonas: 0.5 a. š.
- Migdolų riešutų sviestas: 2 v. š.
- Miltai: 100 g
Kremui ir papuošimui:
- Kreminio sūrio užtepėlė: 100 g. (naudoju “Milbona” prekės ženklo)
- Cukraus pudra: 2 v. š.
- Smulkinti graikiniai riešutai: 1 sauja
- Avietės papuošimui
Recepto paruošimas
1. Garų vonelėje ištirpinkite sviestą.
2. Įmuškite kiaušinius, įpilkite medaus ir migdolų riešutų sviesto, gerai viską išplakite.
3. Sudėkite smulkiai tarkuotas morkas ir gerai permaišykite.
4. Įdėkite kepimo miltelius, cinamoną ir persijotus miltus.
5. Išmaišykite tešlą, kol ingredientai susijungs, ir supilkite į paruoštą kepimo formą.
6. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C, apie 35 minutes.
7. Iškepus leiskite pyragui visiškai atvėsti.
8. Kremui sumaišykite kreminį sūrį su cukraus pudra, kol masė taps vientisa.
9. Aptepkite pyrago viršų kremu ir papuoškite graikiniais riešutais bei avietėmis. Skanaus!
10. Santrauka: Morkų pyragas su kreminio sūrio kremu yra puikus pasirinkimas norintiems skanios ir sveikesnės deserto versijos.
Apverstas rabarbarų pyragas su migdolų miltais ir jogurtu
Šokoladinis pyragas su kriaušėmis pagal Beatą
Morkų pyragas su kriaušėmis
Migdolų pyragas su uogiene
VARŠKĖS KEKSAS SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS
Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas
Keto mityba: cinamoninės bandelės
Morkų pyragas su kremu
Glazūra padengtos mielinės bandelės su cinamonu
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Riešutinis pyragas
Šimtalapis iš filo tešlos pagal Beatą su varške, obuoliais ir riešutais
Karamelinis tortas Karvutė - saldus, tirpstantis burnoje tortas
Lengvai padaromi žali sausainiai su matcha milteliais
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
Kalėdinis Pyragas - Meduolis su grietine, kardamonu, gvazdikėliais ir cinamonu
Trupininis rabarbarų pyragas
Mielinės drėgnos cinamoninės bandelės su kreminio sūrio glaistu
Meskouta - marokietiškas apelsinų pyragas
Karamelinis maskarponės kremo tortas su obuoliais
Trapios tešlos obuolių pyragas
Red velvet tortas su švelniu kremu
Slyvų ir kriaušių pyragas
Unikalus sūrio pyragas: receptas iš Japonijos, kur jis kepamas kasdien!