Sausainiai per mėsmalę

Kategorija: Desertai


Sausainiai per mėsmalę

Paskelbė:
14 Rugsėjo 2024

Ingredientai

  • Sviestas: 180g (kambario temperatūros)
  • Cukrus: 140g
  • Vanilinis cukrus: 0,5 arb. š.
  • Kiaušiniai: 1 vnt.
  • Majonezas: 200ml
  • Miltai: 500 g
  • Kepimo milteliai: 0,5 arb. š.



Recepto paruošimas

1. Dubenyje išsukti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

2. Į masę įmušti kiaušinį ir sudėti majonezą. Gerai išmaišyti.

3. Į gautą masę pamažu sudėti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Masė gaunasi kabinama šaukštu, bet minkant nekimba prie rankų.

4. Gautą masę dėti į mėsmalę su sausainiams tinkamu antgaliu ir formuoti sausainius. Suformuotus išdėlioti kepimo popieriumi ištiestoje kepimo skardoje.

5. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir sausainius kepti iki kol jie taps gražios auksinės spalvos.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: