Sausainiai per mėsmalę
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Sviestas: 180g (kambario temperatūros)
- Cukrus: 140g
- Vanilinis cukrus: 0,5 arb. š.
- Kiaušiniai: 1 vnt.
- Majonezas: 200ml
- Miltai: 500 g
- Kepimo milteliai: 0,5 arb. š.
Recepto paruošimas
1. Dubenyje išsukti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2. Į masę įmušti kiaušinį ir sudėti majonezą. Gerai išmaišyti.
3. Į gautą masę pamažu sudėti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Masė gaunasi kabinama šaukštu, bet minkant nekimba prie rankų.
4. Gautą masę dėti į mėsmalę su sausainiams tinkamu antgaliu ir formuoti sausainius. Suformuotus išdėlioti kepimo popieriumi ištiestoje kepimo skardoje.
5. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir sausainius kepti iki kol jie taps gražios auksinės spalvos.
Lengvai padaromi žali sausainiai su matcha milteliais
Avietiniai keksiukai su šokolado traškučiais
Minkšti šokoladiniai sausainiai su šokolado įdaru
Labai paprastas ir greitas pyragas su braškėmis
Bananiniai keksiukai su Nutella
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
Kavos keksiukai
Sausainiai VILNIUS su glajumi
Mano patys skaniausi sviestiniai sausainiai
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
DESERTAS: RUDIS SU "OREO" SAUSAINIAIS
Argentiniešiki sausainiai - verti didžiausių pagyrų!
Baumkuchen (bankuchenas) - skaniausias karališkas vokiškas šakotis
Traškūs avižiniai sausainiai su soda
Tobulas New York sūrio pyragas
Šokoladinis karamelinis pyragas
Kalėdiniai sausainiai be gliuteno
Nepaprastas varškės pyragas
Trupininis kakavinis varškės pyragas
Obuolių pyragas su maskarpone
Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas
Trapios tešlos obuolių pyragas
Šokoladinis rudis - brownie pyrago receptas su Oreo sausainiais
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu