DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS

Kategorija: Daržovių patiekalai


DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • šviežios ančiukų širdelės: 500 gramų (arba vištienos širdelės)
    • bulvės: 4 didesnės (virtos)
    • burokėliai: 3 vid. dydžio (virti)
    • morkos: 3 vid. dydžio (virtos)
    • marinuoti agurkai: 3-4
    • majonezas: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • krienai: 2 valgomųjų šaukštų
    • lauro lapeliai: 2
    • pipirai: kelių grūdelių
    • druska
    • malti juodieji pipirai
  1. Iš pradžių puode užverdame vandenį, nuo širdelių nupjauname riebaliukus, suedame į puodą, suberiame lauro lapelius ir pipirus bei verdame ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 25 minutes.
  2. Po to išvirtas širdeles atvėsiname bei supjaustome šiaudeliais.
  3. Tuomet bulves, burokėlius, morkas bei agurkus supjaustome šiaudeliais.
  4. Galiausiai visus supjaustytus ingredientus suberiame į dubenį, sudedame mėgstamą majonezą, krienus, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais bei viską gerai išmaišome.
  5. Pastebėjimas: Nuostabų pikantišką skonį šiai mišrainei suteikia krienų bei majonezo padažas. Viskas itin lengvai ir paprastai pagaminama. Nuotraukoje viską matote dar prieš išmaišymą.:)
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: