DARŽOVIŲ IR KIAULIENOS TROŠKINYS

Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • kiauliena: 500 gramų (naudota sprandinė)
    • bulvės: 3 (didelės)
    • morkos: 2
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 4 skiltelių
    • pievagrybiai: 200 gramų
    • mėgstami prieskoniai
  1. Iš pradžių kiaulieną supjaustome kubeliais bei kepame troškintuve įkaitintame aliejuje.
  2. Per tą laiką pusžiedžiais supjaustome svogūną bei susmulkiname česnaką. Juos suberiame į kepančią mėsą, išmaišome bei uždengusios paliekame troškintis.
  3. Po maždaug 20 minučių į troškintuvą suberiame kubeliais supjaustytas bulves bei griežinėliais supjaustytas morkas, pagardiname prieskoniais, bei įpylusios vieną stiklinę vandens, leidžiame toliau troškintis.
  4. Po dar maždaug 10 minučių nulupame bei griežinėliais supjaustome pievagrybius, juos suberiame į troškinį ir patroškiname dar 15 minučių. Mėgaujamės! :) Jeigu norisi, galima patiekiant pagardinti grietine.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно