DARŽOVIŲ IR KIAULIENOS TROŠKINYS
Kategorija: Daržovių patiekalai
- kiauliena: 500 gramų (naudota sprandinė)
- bulvės: 3 (didelės)
- morkos: 2
- svogūnai: 1
- česnakas: 4 skiltelių
- pievagrybiai: 200 gramų
- mėgstami prieskoniai
- Iš pradžių kiaulieną supjaustome kubeliais bei kepame troškintuve įkaitintame aliejuje.
- Per tą laiką pusžiedžiais supjaustome svogūną bei susmulkiname česnaką. Juos suberiame į kepančią mėsą, išmaišome bei uždengusios paliekame troškintis.
- Po maždaug 20 minučių į troškintuvą suberiame kubeliais supjaustytas bulves bei griežinėliais supjaustytas morkas, pagardiname prieskoniais, bei įpylusios vieną stiklinę vandens, leidžiame toliau troškintis.
- Po dar maždaug 10 minučių nulupame bei griežinėliais supjaustome pievagrybius, juos suberiame į troškinį ir patroškiname dar 15 minučių. Mėgaujamės! :) Jeigu norisi, galima patiekiant pagardinti grietine.
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
KIAULIENOS SPRANDINĖ SU SLYVOMIS IR DŽIOVINTAIS GRYBAIS
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
Ukrainietiškai troškinta kiauliena
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS
MALTOS KALAKUTIENOS TROŠKINYS
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VIŠTIENA
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS
Stirnienos mėsos troškinys
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
SALDŽIAAŠTRIS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
ČENAKAI SU KIAULIENA
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS