DARŽOVIŲ IR KIAULIENOS TROŠKINYS
Kategorija: Daržovių patiekalų receptai

- kiauliena: 500 gramų (naudota sprandinė)
- bulvės: 3 (didelės)
- morkos: 2
- svogūnai: 1
- česnakas: 4 skiltelių
- pievagrybiai: 200 gramų
- mėgstami prieskoniai
- Iš pradžių kiaulieną supjaustome kubeliais bei kepame troškintuve įkaitintame aliejuje.
- Per tą laiką pusžiedžiais supjaustome svogūną bei susmulkiname česnaką. Juos suberiame į kepančią mėsą, išmaišome bei uždengusios paliekame troškintis.
- Po maždaug 20 minučių į troškintuvą suberiame kubeliais supjaustytas bulves bei griežinėliais supjaustytas morkas, pagardiname prieskoniais, bei įpylusios vieną stiklinę vandens, leidžiame toliau troškintis.
- Po dar maždaug 10 minučių nulupame bei griežinėliais supjaustome pievagrybius, juos suberiame į troškinį ir patroškiname dar 15 minučių. Mėgaujamės! :) Jeigu norisi, galima patiekiant pagardinti grietine.
Panašūs receptai

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA

SALDŽIAAŠTRIS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA

KIAULIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINUKAS

TRINTA KEPTŲ DARŽOVIŲ SRIUBA

DARŽOVIŲ IR MĖSYTĖS MIŠRAINĖ

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KALAKUTIENA

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VIŠTIENA

Kopūstų apkepas

DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE

Šparaginių pupelių troškinys

Troškinti kopūstai su mėsa

Troškinti rauginti kopūstai su kiauliena ir pomidorų padažu