Aštrūs agurkėliai

Kategorija: Daržovių patiekalai


Aštrūs agurkėliai

Paskelbė:
01 Lapkričio 2022
Tokiu pat marinatu galite marinuoti ir svogūnus. Gaunasi labai geras rezultatas:)



Ingredientai


  • agurkėliai: 2 kilogramų (supjaustome 0,5 centimetro griežinėliais)
  • druska: 4 valgomųjų šaukštų
  • cukrus: 700 gramų
  • 9% actas: 1,5 stiklinės
  • aliejus: 7 valgomųjų šaukštų
  • aštriosios paprikos milteliai: 1 valgomojo šaukšto (galite ir kiek mažiau)
  • česnakas: 2 galvučių


Recepto paruošimas



1. Iš pradžių išmaišome supjaustytus agurkėlius su 4 valgomaisiais šaukštais druskos ir palaikome 6 valandas.
2. Po to sudedame visus kitus ingredientus ir sumaišome tarpusavyje, laikome 12 valandų.
3. Paskui sugrūdame į indelius bei uždarome. Gaunasi tobuli agurkėliai!
4. Pastebėjimas: Aš pati iškart išnešu agurkėlius į rūsį. Nereikia visiškai jokių kaitinimų. Kas turėjo galimybę paragauti, neatstoja iki šiol. Tiesiog super super agurkėliai.
5. Pastebėjimas: Jei atliko kiek marinato, nesugalvokite užpilti antrą kartą šviežius agurkėlius, nes neįsigers jau. Jį galite sunaudoti į sriubas, troškinius arba tiesiog mėsytei pamarinuoti.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: