Cepelinai pagal Rimuka
Kategorija: Bulvių patiekalai
Kaip gamint zinome visi.Isspaust is bulviu tarkiu sunka,Virtas bulves su lupena nulupt ir sumalt mesmale,nupylus sunka likusi ant dugno krakmola uzplikyt karstu vandeniu ir sukratyt ant bulviu mases,jei reikia,dar krakmolo uzbert,bet daznai nebereikia,priklauso nuo bulviu rusies,kada daugiau,kada maziau,tai ne problema.Farsas tinka riebesnis,skaniau gaunasi.Virti nudengus dangti.Maisyti atsargiai,pakanka tik paskandint virsutinius,kad iskiltu kiti is apacios.Pateikimas ivairus,vien spirguciai,grietine su krapais ir svogunu laiskais,spirgai,grietine ir zalumynai kartu,plaukiojantys grietineleje.Visais variantais skanu :)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Žemaičių blynai ri cepakai
Šventėms – tortas „Snickers“
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Virtų bulvių cepelinai
Virtų bulvių cepelinai
Šašlykai greituoju būdu..
VIRTŲ BULVIŲ KUKULIUKAI
Šaltiena
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU FRIKADELĖMIS IR BARAVYKAIS
Žirniu sriuba kitaip
Klasikinis medaus tortas
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
KALAKUTIENOS-JAUTIENOS MALTINUKAI
Be galo gražūs margučiai "Žėručiai"
AVIENOS-VIŠTIENOS MALTINUKAI SU PORAIS
Koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu
Jautienos troškinys su daržovėmis
Tortas „Juodasis miškas“