Virtų bulvių kukuliai su baltu padažu

Kategorija: Bulvių patiekalai / Padažai, užpilai, pagardai


Virtų bulvių kukuliai su baltu padažu

Paskelbė:
28 Kovo 2019
INGREDIENTAI:
 PORCIJŲ SKAIČIUS: 2

8 vienetaibulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupena)
1 vienetaskiaušinių
2 šaukštaimiltų
1 šaukštelissviesto (minkšto)
pagal skonįdruskos
1 šaukštasbulvių krakmolo (apvoliojimui)



PARUOŠIMO BŪDAS:
 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 30 MIN.
1.
Šaltas virtas bulves nulupame ir sumalame arba sutarkuojame smulkia tarka. Sudedame sviestą, įmušame kiaušinį, suberiame druską ir miltus.

2.
Viską gerai išminkome ir drėgnomis rankomis formuojame graikinio riešuto dydžio kukulius. Apvoliojame kukulius krakmole.

3.
Dedame kukulius į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 5 - 10 minučių, tada išimame kiaurasamčiu.

4.
Mes valgome su grietinė padažu: keptuvėje pakaitinu šiek tiek sviesto, kelis šaukštus grietinės, truputį vandens, pagardinu druska ir krapais.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: