Traškūs bulvių ir pievagrybių kroketai
Kategorija: Bulvių patiekalai
Ingredientai
7 vnt. Bulvės (vidutinės)
15 vnt. Pievagrybiai
1 vnt. Svogūnai
2 vnt. Kiaušiniai
50 g Kietasis sūris
2 šaukštai Krakmolas
pagal skonį Druska
žiupsnelis Česnakinė druska
5 šaukštai Miltai (apvoliojimui)
Gaminimas Bulves išvirkite arba panaudokite vakarykštes virtas bulves ar košę. Išvirtas bulves gerai sutrinkite. Pievagrybius ir svogūnus labai smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai apskrus. Grybus supilkite į bulvių košę, išmaišykite. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, česnakinės druskos ir suberkite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį ir krakmolą. Gerai viską išmaišykite. Rankomis suformuokite norimo dydžio ir formos kroketus. Apvoliokite miltuose ir dėkite virti į įkaitintą aliejų. Kepkite kol gražiai apskrus.
Bulvių kroketai su varške ir sūriu
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Kiaušinius dažome natūraliai
KIAULIENOS SPRANDINĖS KEPSNIAI, KEPTI PIENE SU BULVIŲ KROKETAIS
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Kiaulienos maltinukai - viduje sultingi, o viršus traškus
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
Vištienos krūtinėlė su grybų ir svogūnų padažu
Česnakinės krevetės
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Traškus vištienos kepsnys
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Pabandžiusi šitą ploną lavašą, aš nustojau pirkti parduotuvinį!
CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA
Kepti pievagrybiai
Lietiniai su grybų įdaru
Pikantiški kiaulienos iešmeliai
PERLINIŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR DARŽOVĖMIS
Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru