Traškūs bulvių ir pievagrybių kroketai

Kategorija: Bulvių patiekalai


Traškūs bulvių ir pievagrybių kroketai

Paskelbė:
11 Balandžio 2019

Ingredientai 
7 vnt.    Bulvės (vidutinės) 
15 vnt.    Pievagrybiai 
1 vnt.    Svogūnai 
2 vnt.    Kiaušiniai 
50 g    Kietasis sūris
2 šaukštai Krakmolas 
pagal skonį Druska 
žiupsnelis Česnakinė druska
5 šaukštai Miltai (apvoliojimui)


Gaminimas Bulves išvirkite arba panaudokite vakarykštes virtas bulves ar košę. Išvirtas bulves gerai sutrinkite. Pievagrybius ir svogūnus labai smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai apskrus. Grybus supilkite į bulvių košę, išmaišykite. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, česnakinės druskos ir suberkite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį ir krakmolą. Gerai viską išmaišykite. Rankomis suformuokite norimo dydžio ir formos kroketus. Apvoliokite miltuose ir dėkite virti į įkaitintą aliejų. Kepkite kol gražiai apskrus.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: