Bulviniai blynai su malta mėsa, svogūnais ir kiaušiniais
Kategorija: Bulvių patiekalai / Kiauliena
Ingredientai
- bulvės: 5 (didelės)
- svogūnai: 2
- malta mėsa: 300 gramų (naudojau kiaulieną)
- kiaušiniai: 1
- druska
- malti pipirai
- aliejus (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių bulves nulupame bei kartu su svogūnais sutarkuojame su smulkia tarka. Lengvai nuspaudžiame.
2. Tuomet maltą mėsą sausoje keptuvėje apkepiname lengvai.
3. Tada į tarkių masę sudedame kepintą mėsą, mušame kiaušinius, pagardiname druska ir pipirais. Gerai išmaišome.
4. Po to keptuvėje įkaitiname aliejų bei formuojame blynus. Kepame, kol blynai iškepa.
5. Valgome su grietine arba Islandišku jogurtu. Skanaus!
Skanūs ir traškūs bulviniai blynai su varške
Hashbrowns (vaflinėje kepti kitokie bulviniai blynai)
Patobulinti bulviniai blynai
KĖDAINIŲ BLYNAI
Skaniausi bulviniai blynai su faršu
BULVINIAI BLYNAI SU ĮDARU IR APSKRUDUSIA SŪRIO PLUTELE
Bulviniai blynai su mėsos įdaru
Močiutės malta mėsa įdarytos bulvės
Bulviniai blynai, kepti vaflinėje
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
Bulviniai čirviniai blynai širdelių keptuvėje
Bulviniai arba Kėdainių blynai ruošti kamado tipo grilyje
BULVINIAI BLYNAI SU ŽUVIMI
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
Kiaulienos kotletai orkaitėje "du viename"
Įdaryti kiaulienos kotletai su bulvių koše ir sviestu
Nesaldūs tarkuotų bulvių ir cukinijų vafliai - blynai
Kiaulienos koldūnai su pomidorų padažu
Kaimiški tradiciniai bulviniai vėdarai su pienu
ČENAKAI SU KIAULIENA
BULVINIAI BLYNAI SU PRIEDAIS
Bandelės su mėsa
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Bulvių apkepas su kiauliena ir sūriu