Bulviniai rageliai su mėsa
Kategorija: Bulvių patiekalai
- virtų grūstų šaltų bulvių 600gr.
- 2 kiaušiniai
- 70gr. krakmolo
- 120gr. miltų
- druskos
- voliojimui džiuvėsėlių
- virtos mėsos~300 gr.
- sviesto 20gr.
- svogūnas
- sviesto 20gr.
- grietinėlės 100gr.
- grietinės tirštos šaukštas
- druskos, pipirų
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Bulvinukai su miško grybais
Šventėms – tortas „Snickers“
Korėjietiški garinukai
Velykinis „Napoleonas“
Sotus avienos ragu
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Avienos šonkauliukai su obuoliais ir makaronais
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
AVIENOS SRIUBA
Jautienos befstrogenas
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
Virtų bulvių cepelinai
Virtų bulvių cepelinai
Krafinai
Naminiai kibinai su vištiena
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
Tortas „Juodasis miškas“
UKRAINIETIŠKI VIRTINIAI SU BULVIŲ ĮDARU