Bulvinukai su miško grybais
Kategorija: Bulvių patiekalai
- 600gr. virtų maltų šaltų bulvių
- 2 vid. tarkuotos bulvės(nesunktos) (200gr.tarkės)
- 160gr. krakmolo
- druskos
- ~400gr.marinutotų grybų(tik nerūgščių)arba džiovintų (jau išmirkytų)
- 100gr.šalto, ar karšto rūkymo šoninės
- 2vid. svogūnai
- 2šaukštai grietinėlės
Į darui pakepti kubeliais pjaustytą šoninę, neilgai, minutę, sudėti svogūnus, vėl kepti, kol suminkštės ir šiek tiek pagels, tuomet sudėti grybus, druską, pipirus ir grietinėlę ir toliau kepti~2min.Dalį atsidėti padažui.Kitus grybus sumalti.Įdarą gerai atvėsinti šaldytuve.Jei norisi standesnio galima įmaišyti šiek tiek faršo.Vandeniui užvirus dėti bulvinukus:) ir virti~15min. nuo užvirimo, ant nestiprios ugnies.Į likusius grybus įdėti porą ned. žiupsnelių miltų, pakepti dar šiek tiek ir įpilti pusę stiklinės grietinėlės ir pieno mišinio.Nei krakmoliniai, nei tarkuotų bulvių cepelinai, bet labai skanūs:)
Raktažodžiai:
Bulvinukai su miško grybais
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Korėjietiški garinukai
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
Bulviniai rageliai su mėsa
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Troškinta aviena su kopūstais
3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
Bulvių pyragas su grybais
Avienos šonkauliukai su obuoliais ir makaronais
Velykinis tortas
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
Kuskusas su miško grybais
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Kalakutienos rutuliukai su maskarpone
Virtų bulvių cepelinai
Virtų bulvių cepelinai
Marinatas iš penkių
Kopūstainis
Jautienos befstrogenas
Omletas su bulvėmis ir grybais
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU