Bulvių pyragėliai

Kategorija: Bulvių patiekalai


Bulvių pyragėliai

Paskelbė:
07 Vasario 2022

Išbandžiau šį receptą ir jis tapo mėgstamiausiu mano šeimoje. 



Ingredientai


  • žalios bulvės: 1 kilogramo
  • virtos bulvės: 200 gramų
  • krakmolas: 2 valgomųjų šaukštų
  • kiaušiniai: 1


  • Įdarui:

    • virta mėsa (kiauliena, jautiena, vištiena)
    • svogūnai: 1
    • prieskoniai mėsai
    • majonezas: 1 šaukšto


Recepto paruošimas



1. Iš pradžių bulves nuskuskite, nuplaukite bei smulkiai sutarkuokite. Sultis išspauskite (bet ne per daugiausiai, masė turi likti minkštutė). Tuomet įmuškite kiaušinį, įdėkite virtų sugrūstų bulvių bei pasūdykite (pagal savo skonį).
2. Įdarui: Svogūną bei mėsą sumalkite, įberkite prieskonių ir viską gerai išmaišykite.
3. Tada iš bulvių masės darykite paplotėlius, uždėkite pasiruošto įdaro, suformuokite apvalius pyragėlius bei kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: