Bulvių ir moliūgų blynai

Kategorija: Blynai


Bulvių ir moliūgų blynai

Paskelbė:
11 Balandžio 2019

INGREDIENTAI

  • Bulvės    300 g
  • Moliūgai    300 g
  • Kiaušiniai    3 vnt.
  • Miltai    3 valg. š.
  • Svogūnai    1 vnt.
  • Jogurtas    250 ml    Padažui
  • Česnakai    2 skiltelės    Padažui
  • Krapai    1 valg. š.    Padažui
  • Druska    1 arbat. š.    pagal skonį ir padažui
  • Muskatas    1 arbat. š.    žiupsnelis
  • Aliejus    3 valg. š.    kepti
  • Juodieji pipirai    1 arbat. š.    Padažui; maltų

KAIP GAMINTI

1. Bulves ir moliūgus sutarkuokite, jei atsiras daug skysčio, masę truputį nusunkite. Įmuškite į ją kiaušinius, įberkite miltus, smulkiai supjaustytą svogūną, druską, smulkintą muskatą. Gerai išmaišykite.
2. Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, gerai įkaitinkite, formuokite blynus ir kepkite, kol gražiai pagels.
3. Patiekite su jogurto padažu. Padažą paruošite greitai ir paprastai. Česnako skilteles sukapokite, susmulkinkite krapus. Suberkite į jogurtą. Pagardinkite pagal skonį druska ir pipirais, išmaišykite. Skanaus.
 
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: