VARŠKINIAI SAUSAINIAI
Kategorija: Varškės patiekalai
- varškė: 200 gramų
- sviestas: 200 gramų
- miltai: 320 gramų
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- vanilinis cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
- cukrus (apibarstymui)
- Iš pradžių minkštą sviestą išsukame su varške, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Miltus su kepimo milteliais sumaišome bei sudedame į varškės mišinį. Gerai išminkome. Paliekame maždaug 30 minučių šaldytuve.
- Po to iškočiojame ploną tešlą bei išspaudžiame stikline apvalius apskritimėlius. Į krūvelę pasipilame cukraus. Uždedame vieną pusę, uždedame kitą pusę ant cukraus, sulenkiame bei suspaudžiame priekyje. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, patiesusios į skardą kepimo popieriaus. Mėgaujamės!
Sausainiai su varške „Vokeliai“
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
SKANIAUSI VARŠKINIAI BLYNAI
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Populiarieji varškės sausainiai
UKRAINIETIŠKI VIRTINIAI SU BULVIŲ ĮDARU
Bemielės tešlos pica
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Mielinės spurgos su džemu
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
Šokoladinis tiramisų tortas
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
VARŠKĖS KEKSAS SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS
Gardžiosios mielinės spurgos
Desertas: Varškės "kiaušiniai" su braškėmis
Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis
KALAKUTIENOS KUKULIAI
Keksiukai su nutella