Purūs rikotos sūrio blyneliai su kvietiniais miltais
Kategorija: Blynai
Ingredientai
- rikotos sūris: 250 gramų
- kiaušiniai: 3
- sviestas: 50 gramų
- cukrus: 2 šaukštų
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- kvietiniai miltai: 100 gramų
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: žiupsnelio
- aliejus: kepimui (arba sviestas)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių atskiriame trynius nuo baltymų.
2. Rikotos sūrį išplakame su tryniais, cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
3. Tada sviestą ištirpiname bei supilame į sūrio ir trynių masę.
4. Suberiame persijotus miltus su kepimo milteliais bei išmaišome.
5. Tuomet baltymus su žiupsneliu druskos išplakame iki standžių putų. Lėtai supilame į paruoštą masę bei atsargiai išmaišome.
6. Blynelius kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių. Valgome su mėgstama uogiene (arba su kuo tik norisi). Skanaus!
Purūs rikotos blyneliai
Purūs amerikietiški blyneliai su bananais pagal Oliverį
Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
VARŠKINIAI BELGIŠKI VAFLIAI
Purūs japoniški suflė blyneliai, gaminti su kvietiniais miltais ir pienu
BLYNAI SU RICOTTA
KAKAVINIAI VAFLIAI (ARBA VAFLINIAI BLYNAI SU CINKELIU...)
Aebleskiver arba Daniškos spurgytės - blyneliai
Kokosiniai blyneliai
BLYNAI SU TARKUOTAIS OBUOLIAIS
Purūs varškėčiai su bananais
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
Purūs blynai su bananais ir cinamonu
Bynai su maskarpone
Blynai su maskarpone
Virtų bulvių ir varškės blyneliai
SKANIAUSI VARŠKINIAI BLYNAI
Lengvi ir purūs veganiški bananiniai blyneliai
Tikri amerikiešiski blyneliai su kefyru pusryčiams
Mieliniai blynai
Biskvitiniai čirviniai blynai
Be galo gardūs mieliniai blynai
Kepti vafliai - čirviniai blynai su vandeniu
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI