Kaip pašalinti iš vištienos hormonus ir antibiotikus
Kategorija: ---
Kadaise ant mūsų stalo višta patiekdavo iš močiutės kiemo, be hormonų ir antibiotikų.
Šiandien supermarketuose mirga marga vištiena bei jos gaminiai. Ir visi mes žinome, kad gamintojai toli gražu ne visada sąžiningai konkuruoja tarpusavyje.
Jie lesina paukščius kombinuotais pašarais, hormonais ir (!) antibiotikais. O antibiotikai gali likti išlikti organizme ilgiau nei savaitę.
Kaipgi apsidrausti ir imtis tam tikrų atsargumo priemonių? Pašalinti iš vištienos antibiotikus galima tiesiog virtuvėje. Štai kaip galima atsikratyti kenksmingų toksinų.
Pirmas būdas.
Jei jūs verdate pirktą parduotuvėje vištą, tai sultinį geriau nevartokite. Jame nieko naudingo. Virimo procese visi toksinai išsiplauna iš mėsos ir patenka tiesiai į sultinį. Vištienos sriubai rekomenduojama nusipirkti naminę vištą.
Antras būdas.
Jei nusprendėte išsikepti vištą, tai iš jos išimkite vidaus organus, nes juose yra daug toksinų. Taip pat rekomenduojame nulupti odelę.
Trečias būdas.
Užmirkykite vištą tirpale. Tirpalui reikės 1 litro švaraus vandens ir porą šaukštų druskos. Taip pat į tirpalą galima įpilti 1/4 citrinos sulčių. Palaikykite vištą šiame tirpale apie 2 valandas. Nupilkite tirpalą. Pagaminkite naują ir vėl užmerkite vienai valandai.
Vištieną mirkyti rekomenduojama ir mineraliniame vandenyje. Tokiu būdu ne tik bus išvalyti toksinai, bet ir mėsa suminkštės.
Pasidalinkite šia informacija su savo pažįstamais!
Šiandien supermarketuose mirga marga vištiena bei jos gaminiai. Ir visi mes žinome, kad gamintojai toli gražu ne visada sąžiningai konkuruoja tarpusavyje.
Jie lesina paukščius kombinuotais pašarais, hormonais ir (!) antibiotikais. O antibiotikai gali likti išlikti organizme ilgiau nei savaitę.
Kaipgi apsidrausti ir imtis tam tikrų atsargumo priemonių? Pašalinti iš vištienos antibiotikus galima tiesiog virtuvėje. Štai kaip galima atsikratyti kenksmingų toksinų.
Pirmas būdas.
Jei jūs verdate pirktą parduotuvėje vištą, tai sultinį geriau nevartokite. Jame nieko naudingo. Virimo procese visi toksinai išsiplauna iš mėsos ir patenka tiesiai į sultinį. Vištienos sriubai rekomenduojama nusipirkti naminę vištą.
Antras būdas.
Jei nusprendėte išsikepti vištą, tai iš jos išimkite vidaus organus, nes juose yra daug toksinų. Taip pat rekomenduojame nulupti odelę.
Trečias būdas.
Užmirkykite vištą tirpale. Tirpalui reikės 1 litro švaraus vandens ir porą šaukštų druskos. Taip pat į tirpalą galima įpilti 1/4 citrinos sulčių. Palaikykite vištą šiame tirpale apie 2 valandas. Nupilkite tirpalą. Pagaminkite naują ir vėl užmerkite vienai valandai.
Vištieną mirkyti rekomenduojama ir mineraliniame vandenyje. Tokiu būdu ne tik bus išvalyti toksinai, bet ir mėsa suminkštės.
Pasidalinkite šia informacija su savo pažįstamais!
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Jokio pilvo per 2 savaites! Šis nuostabus gėrimas veiks bet kokio amžiaus žmonėms
Šventėms – tortas „Snickers“
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Ūkiškas muilas – tiesiog nepakeičiamas produktas!
Pasigaminkite natūralias trąšas namuose: jos ypač pravers darže
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
Laikantis šių nesudėtingų taisyklių orchidėjos džiugins gausiais žiedais
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
keptos anties receptas
Garsus Vienuolio receptas: padeda išnaikinti vėžines ląsteles ir stiprina imunitetą!