LABAI SKANUS TUNO PYRAGAS - TORTAS SU BATONU IR KIAUŠINIAIS
Kategorija: Žuvies patiekalai
Ingredientai
- balta sumuštinių duona (batonas)
- konservuotas tunas savo sultyse
- virti kiaušiniai: kelių
- majonezas
- smulkiai pjaustyti krapai
- smulkiai pjaustyti agurkai
- pjaustyti pomidorai
- tarkuotas fermentinis sūris
- salotų lapai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sumuštinių duoną (batoną) išdėliokite ant padėklo. Duonos dėkite tiek, kokio dydžio pyragą norite paruošti.
2. Tuomet tuną, susmulkintus virtus kiaušinius, agurką, pomidorus, krapus ir mėgstamą majonezą sudėkite į dubenį. Gerai išmaišykite.
3. Pasiruošta mase aptepkite išklotas duonos riekeles. Ant viršaus sudėktie dar vieną batono sluoksnį.
4. Po to dar kartą tepkite tuno masę. Sluoksnių galite daryti kiek tik norisi. Paskutinį sluoksnį užklokite balta duona ir ją aptepkite mėgstamu majonezu.
5. Šį paruoštą pyragą būtų idealiausia, jei palaikytumėte per visą naktį vėsiai.
6. Kitos dienos ryte apibarstome tarkuotu sūriu, žalumynais, padėliojame pjaustytų agurkų, pomidorų ir salotų. Pjaustome ir skanaujame!
Tuna melt - keptas sumuštinis su tunu ir sūriu
Tuno salotos: puikus pasirinkimas tiek Kūčių, tiek kasdieniam stalui
Vietoje silkės Kūčioms: Lašišos sluoksniuotis su burokėliais
Užtepėlė su lašiša
Tuno salotos
Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
Rūkytos lašišos tartaras su avokadais
Tuno tartaras su avokadais ir lašišų ikrais
Beatos silkė su mangais
Labai skanus sumuštinis su silke, mangais ir paprika
Silkė garstyčių padaže
Sumuštiniai su tunu, salieru, obuoliu ir poru
lašišos užtepėlė su lydytu sūriu
Cezario salotos su krevetėmis
Sushi (Suši) Tortas su lašiša, tunu ir krevetėmis
Tuno tartaras su avokadu, mangu ir laimo padažu
Tuno sevičė (ceviche)
TUNO UŽKANDIS
Tuno karpačio (carpaccio)
Silkės ir daržovių salotos su kiaušiniais
Žuvies sluoksniuotis iš lašišos ir baltos žuvies
Mažosios krevetės grietinėlės padaže su česnakais
Marinuotos silkės tortas