Tuno salotos
Kategorija: Salotos, mišrainės / Žuvies patiekalai
Ingredientai
- konservuotas tunas: 2 skardinių
- virti ryžiai: 150 gramų
- kiaušiniai: 2 (virti)
- veganiškas sūris: 150 gramų
- svogūnai: 50 gramų (galima keisti svogūnų laiškais)
- druska
- juodieji pipirai
- veganiškas majonezas
Recepto paruošimas
- 1. Pirmiausia pasiruošiame ingredientus. Išverdame ryžius bei kiaušinius.
- 2. Susmulkiname svogūnus ir supjaustome atvėsusius išvirtus kiaušinius.
- 3. Tuomet sutarkuojame veganišką sūrį.
- 4. Tada sudedamąsias dalis paskirstome sluoksniais į salotų dubenį.
- 5. Kiekvieną sluoksnį sutepame veganišku majonezu ir pagal savo skonį pagardiname pipirais ir druska.
- 6. Sluoksnius dėliojame šitaip: ryžiai, tunas, svogūnai, sūris ir kiaušiniai. Viršų papuošiame, jeigu norisi, svogūno laiškais.
- 7. Salotas įdedame pastovėti į šaldytuvą maždaug 30 minučių, kad skoniai "susidraugautų". Patiekiame ir lepinamės!
Tuno salotos: puikus pasirinkimas tiek Kūčių, tiek kasdieniam stalui
Virtų kiaušinių dieta: per 2 savaites numeskite iki 11 kilogramų!
Silkės salotos/mišrainė su obuoliais ir avokadais
KRISTIJONO KRABŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
Kiaušinius dažome natūraliai
Greitai pagaminamos tuno ir daržovių salotos
Tikras plovas ant laužo su aviena (arba jautiena ar kiauliena)
Greitas Obuolių pyragas
Su bulvėmis kepta silkės filė
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Morkų ir silkės užtepėlė (arba įdaras šaukšteliams ar krepšeliams)
Šventėms – tortas „Snickers“
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Sushi (Suši) Tortas su lašiša, tunu ir krevetėmis
DARŽOVIŲ - VIŠTIENOS LAZANIJA
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė
Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos