Lašišos kepsneliai su džiūvėsėliais
Kategorija: Žuvies patiekalai
Ingredientai
- lašiša skardinėsė: 700 gramų
- salieras: ketvirtadalio
- svogūnai: 1
- kiaušiniai: 3
- džiūvėsėliai: poros šaukštų
- majonezas: 1 šaukšto
- garstyčios: 1 šaukšto
- druska
- pipirai
- citrinos sultys: 1 šaukšto
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia lašišą nusausinkite, pašalinkite kaulus bei odą.
2. Tada šakute susmulkinkite lašišos gabaliukus.
3. Supjaustykite salierą ir svogūnus, suberkite juos į dubenį su lašiša.
4. Įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezą, garstyčias, įberkite druskos bei pipirų.
5. Įpilkite šaukštą citrinos sulčių ir viską gerai išmaišykite. Maišydami supilkite džiūvėsėlius.
6. Masę maždaug 30 minučių palikite šaldytuve.
7. Aliuminio folija arba kepimo popieriumi išklokite skardą ir ištepkite aliejumi.
8. Suformuokite nedidelius kepsniukus ir sudėkite į kepimo skardą.
9. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-25 minutes. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Indiškai kepta lašiša
ORKAITĖJE KEPTA LAŠIŠA SU GARSTYČIOMIS IR ČESNAKU
Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
LAŠIŠOS UŽKANDIS SU TEPAMUOJU SŪRELIU
karštos lašišos salotos su saldžiarūgščiu užpilu
Česnakinė lašiša orkaitėje
Kepta lašiša su medumi ir garstyčiomis
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Traškūs bulvių kepsneliai su lašiša
Lašiša kepta ant grotelių
Lašišos marinatas kepimui and griliaus
FOLIJOJE KEPTA LAŠIŠA SU CITRINA IR ROZMARINAIS
Lašišos vėrinukai, kuriems neįmanoma atsispirti
Šviežia laukinė lašiša paruošta žemoje temperatūroje su garintomis daržovėmis ir citrina
Greitas lašišos filė kepsnys orkaitėje su kreminiu sūreliu
Grikių dubenėlis su lašiša
Lašišos karpačio Kūčių vakarinei
Paprastai kepta lašiša su soja ir medumi
Krepšeliai su lašiša
Lašiša su ypatingu pagardu
Lašiša kepta folijoje (orkaitėje) su ryžiais
Visa lašiša kepta orkaitėje su petražolėmis ir pomidorais
ŽUVIES KEPSNELIAI
Toskanietiška lašiša grietinėlės padaže su saulėje džiovintais pomidorais